GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πηγαδάκια, χαμόγελα και μια χειρονομία στο Προεδρικό Μέγαρο...

Λίγο πριν ξεκινήσει και επίσημα η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών οι συμμετέχοντες σε αυτή είχαν ορισμένα λεπτά στη διάθεσή τους περιμένοντ...

Λίγο πριν ξεκινήσει και επίσημα η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών οι συμμετέχοντες σε αυτή είχαν ορισμένα λεπτά στη διάθεσή τους περιμένοντας την άφιξη του Προκόπη Παυλόπουλου.
Σταύρος Θεοδωράκης και Φώφη Γεννηματά ήταν από τους πρώτους που έφτασαν στην αίθουσα της σύσκεψης και έτσι βρήκαν την ευκαιρία για ένα σύντομο τετ-α-τετ.


Στο «πηγαδάκι» προστέθηκε λίγα λεπτά αργότερα και ο προσωρινός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης.



Ο κ. Μεϊμαράκης είχε και μια ολιγόλεπτη συζήτηση με τον Πάνο Καμμένο με τον οποίο κάθισαν στην απέναντι πλευρά του τραπεζιού.




Ο πρωθυπουργός από την πλευρά του έκανε χαμογελαστός μια χειρονομία προς τους συνομιλητές του με άγνωστο «παραλήπτη».



Όταν στην αίθουσα μπήκε και ο Προκόπης Παυλόπουλος οι πολιτικοί αρχηγοί είχαν την ευκαιρία για μερικές χαλαρές κουβέντες πριν να κλείσουν οι πόρτες και να ξεκινήσει η συζήτηση.



Όσο για τους φωτογράφους πέρασαν άλλη μια δύσκολη στιγμή προσπαθώντας να απαθανατίσουν το καλύτερο καρέ από τη συνάντηση των έξι πολιτικών αρχηγών και του Προέδρου της Δημοκρατίας.

1 σχόλιο

  1. ΟΧΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ

    ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ

    ΟΧΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ

    ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση