GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Μαρία Ματσούκα έγινε κορίτσι για σπίτι - Τέλος πια το τραγούδι

Η Μαρία Ματσούκα μετά τον γάμο αποφάσισε να εγκαταλείψει το τραγούδι, σύμφωνα με όσα δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εφημερίδα R...

Η Μαρία Ματσούκα έγινε κορίτσι για σπίτι - Τέλος πια το τραγούδι

Η Μαρία Ματσούκα μετά τον γάμο αποφάσισε να εγκαταλείψει το τραγούδι, σύμφωνα με όσα δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εφημερίδα Real.

«Ήταν δική μου επιλογή πολύ πριν γνωρίσω τον Θέμη. Κουράστηκα»

Kαι προσθέτει:

«Δεν μου άρεσε πια η νύχτα, το έκανα όταν ήμουν μικρή και το είχα και σαν διασκέδαση. Ο χώρος αυτός είναι πολύ σκληρός κι επειδή δεν τον ήθελα, αποφάσισα να ασχοληθώ με άλλα πράγματα. Τώρα ασχολούμαι με αυτό που έχω σπουδάσει. Είμαι βοηθός σκηνοθέτη κι έχω ήδη κάνει αρκετές δουλειές. Ήμουν στο θέατρο Ακροπόλ, στην παράσταση "Ψαρόσουπα". Συμμετέχω σε παραγωγές, σε συνέδρια και έχω εργαστεί και ως βοηθός παραγωγής Παράλληλα, δημιουργώ χειροποίητα διακοσμητικά για το σπίτι, τα οποία δίνω σε μαγαζιά. Έχω δώσει και σε μεγάλο μαγαζί στη Μύκονο. Θέλω να κάνω πράγματα που με εκφράζουν».

Το ζευγάρι ήδη ζει σε ένα υπέροχο διαμέρισμα στη Γλυφάδα και μέσα στις επόμενες ημέρες σκοπεύει να κάνει και το ταξίδι του μέλιτος που θέλουν και οι δύο να τους μείνει αξέχαστο.

«Αυτές τις ημέρες προγραμματίζουμε ένα ταξίδι»

Kαι καταλήγει:

«Προσανατολιζόμαστε προς εξωτερικό, για να το θυμόμαστε πιο έντονα, αλλά ακόμη δεν έχουμε καταλήξει. Τώρα που τελείωσαν οι προετοιμασίες του γάμου κι έχουμε ησυχάσει, θα ασχοληθούμε με την οργάνωση του ταξιδιού».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση