GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνέλαβαν κάμπερς που ακόμη και το ψωμί τους ήταν ποτισμένο με ναρκωτικά

Από το ελεύθερο κάμπινγκ (που ήταν το αρχικό τους σχέδιο), δυο άνδρες κατέληξαν στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων. Όπω...

Συνέλαβαν κάμπερς που ακόμη και το ψωμί τους ήταν ποτισμένο με ναρκωτικά

Από το ελεύθερο κάμπινγκ (που ήταν το αρχικό τους σχέδιο), δυο άνδρες κατέληξαν στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων.

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr ο 37χρονος οδηγός και ο 39χρονος φίλος του από την Καβάλα κινούνταν χθες το βράδυ στην Εθνική Οδό Τρικάλων –Ιωαννίνων με δίκυκλη μοτοσικλέτα. Οι άνδρες κίνησαν τις υποψίες Αστυνομικών στο ύψος του κόμβου της Θεόπετρας.

Οι υποψίες των Αστυνομικών, επιβεβαιώθηκαν κατά τον έλεγχο, καθώς βρέθηκαν 6 συσκευασίες με χασίς συνολικού βάρους 35,7 γραμμαρίων, 2 κομμάτια ψωμιού εμποτισμένα με ναρκωτική ουσία συνολικού βάρους 12,2 γραμμαρίων, 3 αποξηραμένα παραισθησιογόνα φυτά (μανιτάρια), συσκευασία με παραισθησιογόνο ναρκωτική ουσία και 4 χαρτάκια, εμποτισμένα με ναρκωτική ουσία.

Οι δύο δράστες κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, ενώ διεξάγεται έρευνα στις οικίες τους για ενδεχόμενο εντοπισμό και άλλων ναρκωτικών ουσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση