GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σόιμπλε: Χρειάζεστε κούρεμα, άρα καλύτερα να βγείτε από το ευρώ

Μετά το «ναι» που είπε η Αθήνα βρισκόμαστε ένα βήμα παραπέρα, είναι ένα σημαντικό βήμα, δήλωσε στο γερμανικό ραδιόφωνο ο Γερμανός υπουρ...

Σόιμπλε: Χρειάζεστε κούρεμα, άρα καλύτερα να βγείτε από το ευρώ

Μετά το «ναι» που είπε η Αθήνα βρισκόμαστε ένα βήμα παραπέρα, είναι ένα σημαντικό βήμα, δήλωσε στο γερμανικό ραδιόφωνο ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Κατά τον ίδιο, η Ελλάδα πρέπει να τηρήσει τις υποχρεώσεις της και να κάνει πράγματα ώστε να μπορέσει να ανεξαρτητοποιηθεί από την εξωτερική βοήθεια.

«Θα είναι υπό παρακολούθηση η εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα», είπε ο κ. Σόιμπλε και πρόσθεσε: «Η διαγραφή χρέους δεν μπορεί να γίνει μέσα στο ευρώ».

Μάλιστα ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών δήλωσε πως η κατάσταση στην Ελλάδα είναι εξαιρετικά δύσκολη και «ένα προσωρινό Grexit θα ήταν η καλύτερη λύση».

«Πολλοί οικονομολόγοι (ανάμεσά τους και αυτοί του ΔΝΤ) θεωρούν ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματά της δίχως κούρεμα, οπότε ένα προσωρινό Grexit θα ήταν καλύτερο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σόιμπλε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση