GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κ. Μητσοτάκης: Ο λαός μας δεν πρέπει και δεν θέλει να διχαστεί

Τον ελληνικό λαό, να ψηφίσει με σύνεση και υπευθυνότητα, κάλεσε από τα Χανιά ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μητσ...

Κ. Μητσοτάκης: Ο λαός μας δεν πρέπει και δεν θέλει να διχαστεί

Τον ελληνικό λαό, να ψηφίσει με σύνεση και υπευθυνότητα, κάλεσε από τα Χανιά ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο οποίος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 9-ο ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο της Χαλέπας.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δήλωσε:

«Αυτό που θέλω να πω στον ελληνικό λαό είναι να ψηφίσουν με σύνεση και υπευθυνότητα. Και να προσθέσω ότι όποιο και να είναι το εκλογικό αποτέλεσμα, αύριο θα είναι η αρχή μιας καινούργιας εποχής. Μας περιμένουν προκλήσεις και κίνδυνοι. Οι ημέρες που θα περάσομε θα είναι δύσκολες.

Η ελληνική δημοκρατία θα λύσει όλα τα αδιέξοδα. Για ένα πράμα μόνο πρέπει εμείς οι πολιτικοί από τώρα να συμφωνήσουμε. Ότι θα προστατεύσουμε ως κόρη οφθαλμού την ενότητα του ελληνικού λαού. Ο λαός μας δεν πρέπει να διχαστεί και δεν θέλει να διχαστεί. Αυτό είναι το μεγάλο μας χρέος».

Δείτε τη φωτογραφία από τα haniotika-nea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση