GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΧΙ... από Κίνηση Πολιτών Ηρακλείου

Γράφει ο Μιχάλης Παπαδοδημητράκης. Η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΕ ΜΙΑ...

Γράφει ο Μιχάλης Παπαδοδημητράκης.

Η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΕ ΜΙΑ...
ΘΥΕΛΩΔΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 5/7 ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΕΝΑ ΗΧΗΡΟ ΟΧΙ
«…Καλούμε τον Ελληνικό λαό να ψηφίσει με ψυχραιμία και νηφαλιότητα  ΟΧΙ στο δημοψήφισμα της Κυριακής …»
«… Τούτη την ώρα καλούμε τον Ελληνικό λαό να συσπειρωθεί γύρω από την αριστερή κυβέρνηση του ενάντια στους κατακτητές…»
Παρά το ότι δεν κατέστη λόγω καταστατικού να ληφθεί απόφαση ( αφού η κίνηση λειτουργεί με βάση την ομοφωνία το 90% των παραβρισκόμενων  επιστημόνων, επιχειρηματιών και εργαζομένων κατήγγειλαν με σφοδρότητα τις  μεθοδεύσεις εις βάρος της χώρας και του λαού αυτών που υπηρετούν ξεδιάντροπα τους κατακτητές.
Κατάγγειλαν άπαντες τους λεγόμενους φορείς  Επιμελητήρια , Δικηγορικούς συλλόγους , ΓΣΕΕ και άλλους ότι χρησιμοποιούν τις περιστασιακές πλειοψηφίες τους στις διοικήσεις για αποφάσεις που πιθανόν να μην εκφράζουν τα μέλη που τους ψήφισαν.
Καυτηρίασαν την στάση των ιδιωτικών  ΜΜΕ για το ότι συντάσσονται  στις μεθοδεύσεις των κατακτητών και συμμετέχουν ενεργά και με δόλο στην κατατρομοκράτηση  και τον εκβιασμό του λαού να παραδοθεί και να ψηφίσει  ΝΑΙ την Κυριακή.
Ο λαός γνωρίζει το πολιτικό ποιόν  όλων αυτών που με δόλο οδήγησαν τη χώρα στην καταστροφή επί 6 χρόνια. Σήμερα  ΝΔ , ΠΑΣΟΚ , ΠΟΤΑΜΙ και  ΚΚΕ υπηρετώντας ανοικτά τους παγκόσμιους τοκογλύφους σπέρνουν το διχασμό στο λαό . Οδηγούν τη χώρα και το λαό στην υποταγή και την καταστροφή.
Οποίο και να είναι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι δεν θα κάνουν πίσω. Να έχουν υπ’ όψη τους όμως ότι ο λαός ακόμα και αν εκβιαστεί, ακόμα και αν παραπλανηθεί σύντομα θα τους δώσει την απάντηση που τους πρέπει.
ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ  ΣΗΜΑΙΝΕΙ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ
ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ


Μιχάλης Παπαδοδημητράκης
ΧΗΜΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ  ΑΝΕΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση