GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ρίκα Διαλυνά εξηγεί πως έριξε "χυλόπιτα" στον Μάρλον Μπράντο

Άλλο ένα αποκαλυπτικό Σαββατόβραδο στο E TV με την εκπομπή «Μη χανόμαστε» στις 23:00, με τη Ναταλία Γερμανού. Καλεσμένοι τρεις άνθρωπο...

Η Ρίκα Διαλυνά εξηγεί πως έριξε Άλλο ένα αποκαλυπτικό Σαββατόβραδο στο E TV με την εκπομπή «Μη χανόμαστε» στις 23:00, με τη Ναταλία Γερμανού.
Καλεσμένοι τρεις άνθρωποι που έχουν γράψει τη δική τους ιστορίας στον καλλιτεχνικό χώρο
Η Χαριτίνη Καρόλου διηγείται πως απέρριψε την πρόταση για καριέρα στην Αμερική και θυμάται ένα περιστατικό σε ταινία του Νίκου Φώσκολου που παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή της.
Η Ρίκα Διαλυνά δίνει μαθήματα κομψότητας και εξηγεί πως έριξε « χυλόπιτα» στον Μάρλον Μπράντο. Επίσης διηγείται στη Ναταλία Γερμανού πως γνώρισε τον άνδρα της ο οποίος στην αρχή νόμιζε πως ήταν νοσοκόμα στον Ευαγγελισμό.
Ο Μιχάλης Βιολάρης λύνει την παρεξήγηση που υπάρχει ανάμεσα σ αυτόν και την Άννα Βίσση. Ακόμα εξηγεί τον λόγο που δεν παντρεύτηκε και ευχαριστεί τη ζωή που έφερε στον δρόμο του την τωρινή 36χρονη σύντροφο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση