GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμμένος: Τι με οδήγησε να διαγράψω τον Δαμαβολίτη

 Τους λόγους για τους οποίους διέγραψε τον Κώστα Δαμαβολίτη από την ΚΟ των ΑΝΕΛ εξήγησε ο Πάνος Καμμένος. "Ο κ. Δαμαβολίτης παρότι ε...

Καμμένος: Τι με οδήγησε να διαγράψω τον Δαμαβολίτη
 Τους λόγους για τους οποίους διέγραψε τον Κώστα Δαμαβολίτη από την ΚΟ των ΑΝΕΛ εξήγησε ο Πάνος Καμμένος.
"Ο κ. Δαμαβολίτης παρότι ερωτήθηκε στην ΚΟ, ψήφισε ναι για τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος, ψήφισε ναι στη βουλή για να γίνει το δημοψήφισμα , σήμερα ήρθε και ανέτρεψε την απόφαση του. Όποτε διεγράφη. Προς τιμήν του παρέδωσε την έδρα" είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας στη συνέντευξή του στην ΕΡΤ.
"Ζήτησα δημοκρατικά από το σύνολο της ΚΟ να προαποφασίσει για το δημοψήφισμα, πήρα την σύμφωνη γνώμη όλων. Στη βουλή ως βουλευτές και ελεύθεροι να ψηφίσουν κατά συνείδηση ψήφισαν υπέρ του δημοψηφίσματος. Το να αλλάξουν θέση αυτή τη στιγμή αποτελεί παραβίαση της ίδιας της απόψεώς τους. Αυτό είναι κάτι για το οποίο αναλαμβάνουν οι ίδιοι την ευθύνη" είπε και πρόσθεσε: "Tο να ψηφίσουμε ναι στην παράδοση της χώρας , στην αποδοχή ενός προγράμματος που θα οδηγήσει τη χώρα σε δύσκολα μονοπάτι, σε αφοπλισμό τις ένοπλες δυνάμεις, σε κατάργηση των ίδιων των νησιών μας, αυτή η απόφαση με οδήγησε στο να τον διαγράψω. Και βεβαίως ο ίδιος οφείλω να πω ότι παρέδωσε την έδρα και αυτό ήταν η πρώτη φορά που έγινε στους ΑΝΕΛ".
Σε ότι αφορά τους άλλους βουλευτές τους ΑΝΕΛ είπε ότι τους άκουσε με προσοχή.  "Το να εκφράζει ο καθένας τους προβληματισμούς του είναι άλλο και είναι άλλο να παίρνει μια τέτοια απόφαση που είναι αντίθετη με τις αποφάσεις του κινήματος και τις εντολές που έχουν από τον ελληνικό λαό".
"Έχουν κάνει τόσες προσπάθειες για να πλήξουν τους ΑΝΕΛ. Εάν δείτε τα δελτία ειδήσεων ιδίως της διαπλοκής το πόσες φορές λένε ότι θα φύγουν στελέχη των ΑΝΕΛ, πρέπει από τους βουλευτές που πέρασαν από του ΑΝΕΛ να είχε φύγει το 98%, μόνος μου θα είχα μείνει. Άλλους εξαγόρασαν, άλλοι αποστάτησαν, κανείς από αυτούς που έφυγαν δεν παραμένει βουλευτής. Έχουμε πόλεμο και στον πόλεμο όποιος δεν αντέχει φεύγει", τόνισε ο κ. Καμμένος.
Ερωτηθείς τι θα γίνει στην περίπτωση που επικρατήσει το "ναι" στο δημοψήφισμα απάντησε:
"Η κυβέρνηση η οποία δημοκρατικά έχει εκλεγεί και έχει την πλειοψηφία θα πρέπει να λάβει υπόψη της την άποψη του ελληνικού λαού και να πάει να διαπραγματευτεί έχοντας σαν εντολή το ναι στις προτάσεις του κυρίου Γιούνκερ ασχέτως αν δεν είναι αυτές οι θέσεις της κυβέρνησης και την εντολή που έχει πάρει"
"Εμείς αυτό που μπορούσαμε να κάνουμε το κάναμε" ανέφερε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας:
"Θα πάμε και βάσει της προτάσεως Γιούνκερ  να καταφέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε  για την πατρίδα μας και να εκτελέσουμε τη λαϊκή εντολή την οποία λάβαμε. Και με ένα όχι θα πάμε ακόμη πιο δυνατοί λέγοντας ότι ο λαός διαφώνησε και ήρθαμε προκειμένου να βρούμε μια λύση"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση