GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες μηνυτήριες αναφορές κατά Βαρουφάκη και λοιπών...

Μηνυτήρια αναφορά κατά μη πολιτικών προσώπων που εμπλέκονται στο Plan B, που σχεδίαζε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, κατ...

Μηνυτήρια αναφορά κατά μη πολιτικών προσώπων που εμπλέκονται στο Plan B, που σχεδίαζε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, κατέθεσε το μεσημέρι της Τρίτης ομάδα νομικών στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Την υπογράφουν οι δικηγόροι Δημήτρης Βερβεσός, Αντώνης Βγόντζας, Θωμάς Καμενόπουλος, Μιχάλης Καλαντζόπουλος και Κυριακή Σταμαδιάνου.

Οι πέντε δικηγόροι ζητούν να ερευνηθεί για τα μη πολιτικά πρόσωπα εάν έχουν διαπράξει το αδίκημα της παράβασης προσωπικών δεδομένων, την παράβαση κρατικών μυστικών, την παράβαση καθήκοντος, όπως επίσης και αν αποτελούν εγκληματική οργάνωση ή συμμορία, καθώς υπήρχε δομή, αρχηγός, συνεργασία και σχέδιο.

Τέλος ζητούν να ερευνηθεί εάν έχουν παραβιαστεί τα άρθρα εκείνα του ποινικού κώδικα που αφορούν το νόμισμα και την απόπειρα παραχάραξης του νομίσματος.

Δεύτερη μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου την Τρίτη και ο δικηγόρος Π.Γιαννόπουλος κατά του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη και κάθε άλλου προσώπου που εμπλέκεται στην υπόθεση του plan b που σχεδίαζε ο πρώην υπουργός Οικονομικών.

Ο κ. Γιαννόπουλος ζητά να ερευνηθεί εάν ο κύριος Βαρουφάκης έχει διαπράξει το αδίκημα της παράβασης προσωπικών δεδομένων σε βαθμό κακουργήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση