GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήλωσε ο Βαρουφάκης "η κυβέρνηση αυτή πρέπει να παραιτηθει";

Σάλος έχει ξεσπάσει από την δήλωση του Γιάνη Βαρουφάκη "Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να παραιτηθεί", που υπάρχει ως "χτύπημ...

Βαρουφάκης: Η κυβέρνηση αυτή πρέπει να παραιτηθεί
Σάλος έχει ξεσπάσει από την δήλωση του Γιάνη Βαρουφάκη "Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να παραιτηθεί", που υπάρχει ως "χτύπημα" στο σημερινό πρωτοσέλιδο της Realnews. 
Στο ρεπορτάζ, ο πρωην ΥΠΟΙΚ πυροβολέι την κυβέρνηση, λέγοντας ότι κανει το καλύτερο δώρο στον Σόιμπλε . "Αυτή η συμφωνία που προωθείται έιναι μέρος του σχεδίου Σόιμπλε για να πετύχει το Grexit που έχει σχεδιάσει [...]. Εγώ λέω ότι δεν έχουμε το δικαίωμα να του δώσουμε τέτοιο δώρο, γιαυτό θα καταψηφίσω τη συμφωνία".  
Συνεχίζοντας την συνέντευξη, ο Γιάννης Βαρουφάκης εκπλήσσει ακόμα περισσότερο καθώς τάσσεται υπέρ μιας παραίτησης της κυβέρνησης. “Η κυβέρνηση αυτή πρέπει να παραιτηθεί. Είχαμε συμφωνήσει όλοι μαζί ότι εκείνο που επιδιώκουμε είναι μαι συμφωνία με τους εταίρους οικονομικά διαχειρίσιμη και πολιτικά έντιμη. Και ότι, αν δεν τα καταφέρουμε, θα παραδώσουμε τα κλειδιά στο μνημονιακό μπλοκ”, γράφει η εφημερίδα. 
Ο ίδιος πάντως επιμένει πως σωστά έκανε και ψήφισε "ναι" στο δεύτερο προαπαιτούμενο πολυνομοσχέδιο: "Ψήφισα για τον Αλέξη και τον Ευκλείδη, για την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ, για την ενίσχυση της κυβέρνσησης στη διαπραγμάτευση" λέει ο Γιάνης Βαρουφάκης.  "Παρότι υποστηρίζω την θεωρία των παιγνίων, δεν παίζω παίγνια" δηλώνει χαρακτηριστικά. 
Από το Σάββατο το βράδυ ωστόσο, όταν έγιναν γνωστά και τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, ο πρώην ΥΠΟΙΚ αντέδρασε στον τίτλο του ρεπορτάζ με μία σειρα μηνυμάτων Twitter, στα οποία κατηγορεί την εφημερίδα για προβοκάτσια. 
"Ο τίτλος “Βαρουφάκης: Να παραιτηθεί η κυβέρνηση” είναι η προβοκάτσια της Κυριακής. Ανυπομονώ να δω την προβοκάτσια της... Δευτέρας".

Ένα λεπτό νωρίτερα μάλιστα, είχε κάνει το εξής tweet: "Βαρουφάκης: ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΟΪΜΠΛΕ ΓΙΑ GREXIT» - ο τίτλος της Real News της Κυριακής όπως τον έγραψε ο συντάκτης".
Πάντως, ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουρής αναφερόμενος στο περιστατικό έγραψε στο Facebook ότι «Το ρεπορτάζ για το Γιάνη Βαρουφάκη που υπογράφω στη Realnews είναι απολύτως ακριβές και μεταφέρει με συνέπεια όσα κουβεντιάσαμε. Ούτε εγώ ούτε η εφημερίδα προβοκάρει».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση