GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προσαγωγές υπόπτων γύρω από τράπεζες με ουρές από συνταξιούχους!

Επί ποδός βρέθηκε σύσσωμο το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. σε ολόκληρη την Επικράτεια για να διασφαλίσει την όσο το δυνατόν πιο ομαλή διαδικασία τ...

Επί ποδός βρέθηκε σύσσωμο το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. σε ολόκληρη την Επικράτεια για να διασφαλίσει την όσο το δυνατόν πιο ομαλή διαδικασία της είσπραξης των συντάξεων από τους δικαιούχους που είχαν μόνο βιβλιάρια τραπέζης.
Από τις συνεχείς περιπολίες των αντρών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Άμεσης Δράσης, προέκυψε το μεσημέρι, η προσαγωγή τεσσάρων υπόπτων από το κέντρο της Νέας Σμύρνης. Συγκεκριμένα, οι άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή για την προστασία των συνταξιούχων, εντόπισαν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο κινείτο ύποπτα στην περιοχή και εντός του οποίου επέβαιναν τέσσερις Ρομά.
Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το όχημα και προσήγαγαν στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα τους Ρομά, οι οποίοι όπως προέκυψε, ήταν σεσημασμένοι στο παρελθόν για σωρεία απατών σε βάρος ηλικιωμένων. Αντίστοιχα, νωρίτερα το πρωί, στην Καλλιθέα, από περιπολία αντρών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. προσήχθη ένας αλλοδαπός στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, καθώς επίσης κρίθηκαν ύποπτες οι κινήσεις του γύρω από τις τράπεζες που είχαν σχηματιστεί ουρές από τους συνταξιούχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση