GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βενιζέλος: Ο κόσμος θα αρχίσει να καταλαβαίνει από μόνος του

Τώρα ο κόσμος να αρχίσει να καταλαβαίνει από μόνος του.Αλλά πρωτίστως ο κ. Τσίπρας να αναλάβει την ευθύνη να καταθέσει τα δύσκολα νομο...

Βενιζέλος: Ο κόσμος θα αρχίσει να καταλαβαίνει από μόνος του
Τώρα ο κόσμος να αρχίσει να καταλαβαίνει από μόνος του.Αλλά πρωτίστως ο κ. Τσίπρας να αναλάβει την ευθύνη να καταθέσει τα δύσκολα νομοσχέδια.Υπάρχει στη Βουλή πλειοψηφία εθνικής ευθύνης, δήλωσε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος αναφερόμενος στη συμφωνία στη Σύνοδο Κορυφής.
Πρόσθεσε ότι απεφεύχθη η έξοδος από την Ευρωζώνη και η απόλυτη καταστροφή, αν και «αναγκαστήκαμε να δεχθούμε ένα Μνημόνιο 3 εξαιρετικά σκληρό, σκληρότερο των προηγουμένων».
Ο κ. Βενιζέλος σημείωσε ότι «αφού ολοκληρωθούν οι επείγουσες διαδικασίες, θα δούμε τι είναι αυτό το παράδοξο που συμβαίνει με την κυβέρνηση και την κοινοβουλευτική πλειοψηφία».
Σε ερώτηση άν φοβάται ότι θα έχουμε προσκόμματα από την Πρόεδρο της Βουλής στην κατάθεση και ψήφιση του νομοσχεδίου που είναι αναγκαίο μέχρι την Τετάρτη το βράδυ, ο κ. Βενιζέλος απάντησε:
«Η Πρόεδρος της Βουλής είναι ένα θεσμικό και πολιτικό βάρος. Όχι μόνον για τη Βουλή, αλλά και για τη χώρα με αυτά που λέει. Κάποιος την επέλεξε και την επέβαλε.Το ίδιο έχει συμβεί και με τον κ. Βαρουφάκη. Όποιος λοιπόν έχει την ευθύνη για τη δημιουργία του προβλήματος, πρέπει να βρει και να επιβάλλει άμεσα και τη λύση του προβλήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση