GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καραμανλής: Το ΟΧΙ θα είναι το πρώτο βήμα εξόδου από την Ευρώπη (βίντεο)...

''Την Κυριακή οι πολίτες πρέπει να ψηφίσουν «ναι». Αντιμετωπίζουμε ιστορική πρόκληση και η έκβασή της θα εξαρτηθεί από τη δική μ...

''Την Κυριακή οι πολίτες πρέπει να ψηφίσουν «ναι». Αντιμετωπίζουμε ιστορική πρόκληση και η έκβασή της θα εξαρτηθεί από τη δική μας επιλογή'' ανέφερε σε μήνυμά του ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.
''Όσοι καλοπροαίρετα νομίζουν ότι ψηφίζοντας «όχι» ενισχύουν τη διαπραγματευτική θέση της χώρας σφάλλουν και σφάλλουν σοβαρά'' τόνισε σε τηλεοπτική παρέμβασή του η οποία μεταδόθηκε ζωντανά πριν από λίγα λεπτά.
''Όποτε πρυτάνευσε ο διχασμός και η απερισκεψία υποστήκαμε συμφορές» προειδοποίησε ο πρώην πρωθυπουργός και τόνισε: «Την Κυριακή λέμε«ναι» στην Ευρώπη»
''Προφανώς οι εταίροι μας έκαναν σφάλματα σοβαρά στην αντιμετώπιση της κρίσης. Όπως επίσης λάθη κάναμε κι εμείς'' συνέχισε.
''Τα πιο ζωτικά συμφέροντα του Έθνους επιβάλλουν την παραμονή της χώρας στην καρδιά της Ευρώπης. Οι υπαρκτές ατέλειες της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν αναιρούν επουδενί την αξία αυτού του στρατηγικού προσανατολισμού. Άφρονες επιλογές που ναρκοθετούν την αρχή αυτή εξωθούν τη χώρα σε περιπέτειες, με απρόβλεπτες και πιθανώς μη αναστρέψιμες συνέπειες'' υπογράμμιζε ο Κώστας Καραμανλής σε γραπτή του δήλωση πριν από πέντε μέρες, όταν ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε την απόφασή του να προκηρύξει δημοψήφισμα.

1 σχόλιο

  1. Τι κρίμα να σε καλούν να παίξεις τον άχαρο ρόλο της προπαγάνδας υπέρ των δανειστών την ώρα που είσαι στην έβδομη πίστα του Dota 2

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση