GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Πρωθυπουργός έχει πλέον διαβεί τον προσωπικό του Ρουβίκωνα και αντικρύζει την άβυσσο...

Kyriakos Pierrakakis Φοβάμαι πως αν κερδίσει το "όχι", το "εγώ προσωπικά εγγυώμαι τις καταθέσεις των ελλήνων" ενώ ο...

Kyriakos Pierrakakis

Φοβάμαι πως αν κερδίσει το "όχι", το "εγώ προσωπικά εγγυώμαι τις καταθέσεις των ελλήνων" ενώ οι καταθέσεις είναι ενέχυρο για τον ELA που ήδη έχει εισρεύσει στη χώρα και έχει σηκωθεί από τα ΑΤΜs (όπερ: οι καταθέσεις θα κουρευτούν κατά συντριπτικό ποσοστό πριν περάσουν σε νέο νόμισμα), είναι ικανό να δημιουργήσει στον έλληνα πρωθυπουργό ακραία προβλήματα όχι απλώς για το πολιτικό αλλά για το στενά προσωπικό του μέλλον. Και όχι τόσο από τους οπαδούς του "Ναι" που ήδη προειδοποιούν για αυτό - αλλά κυρίως από τους ίδιους του τους υποστηρικτές των οποίων την εξαπάτηση οδήγησε σήμερα στο κρεσέντο της. Και μόνο η ιδέα πως μεσοπρόθεσμα μας προσφέρεται ένα "καλύτερο πρόγραμμα" είναι αχαρακτήριστη. Το κόστος αυτών των ημερών - η επίδραση στην οικονομία, στον τουρισμό, στις τράπεζες, στην αγορά, στην ανεργία, στο φόβο - είναι τέτοια που μεγαλώνει τα απαιτούμενα μέτρα μέρα με την ημέρα, χώρια από το κόστος του τελευταίου πενταμήνου. Θα χρειαστούμε 12-18 μήνες για να επιστρέψουμε εκεί που ήμασταν το Νοέμβριο του 2014. Και η διολίσθηση αυτή φέρει προσωποπαγείς ευθύνες.
Ο Πρωθυπουργός έχει πλέον διαβεί τον προσωπικό του Ρουβίκωνα και αντικρύζει την άβυσσο, μαζί με την Ελληνική Δημοκρατία. Δε θα τον ακολουθήσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση