GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκρατω την οργη μου και ψηφίζω για να σωσω ο,τι απέμεινε...

Nansia Kostara Συγκρατω την οργη μου για όλους όσους με ανάγκασαν την Κυριακή να πρέπει να ταυτιστω με τον καθε Βοριδη και Αδωνη και με α...

Nansia Kostara

Συγκρατω την οργη μου για όλους όσους με ανάγκασαν την Κυριακή να πρέπει να ταυτιστω με τον καθε Βοριδη και Αδωνη και με αναγκάζουν με την επιλογη του ΝΑΙ να βρεθώ στο ίδιο στρατόπεδο μαζι τους!!!!!!!
Όμως την Κυριακή ψηφίζω για να σωσω ο,τι απέμεινε απο τη χώρα μου. Την Κυριακη ψηφιζω για να μεινω ζωντανη . Γιατι μονο ετσι μπορω να την χτισω απο την αρχη! Ψηφίζω για την Ελλαδα ΜΟΥ!
Και οχι την Ελλάδα των προηγουμενων οπως μου την καταντησαν ούτε την Ελλάδα των σημερινών οπως μου την διέλυσαν!!!!
Την Κυριακή παραμενω ζωντανή και απο Δευτέρα ζητώ ευθύνες απο αυτούς που με μια ανύπαρκτη πρόταση Γιουνκερ έβαλαν το κόμμα τους πάνω απο την πατρίδα μου (ΣΥΡΙΖΑ) και με εσυραν σε αυτη τη διαδικασία( ομολογία Τσακαλωτου) επειδη ειναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ και ΔΕΙΛΟΙ!!!
Αλλά και απο αυτούς ( ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ΠΟΤΑΜΙ) που επέτρεψαν στους Σουλτς κλπ να μου υποδεικνύουν μέσα στην ίδια τη χώρα μου πώς να ερμηνευσω το δημοψισμά ΜΟΥ καλώντας με να πάρω θέση ......για το αυτονόητο!!!
Την Κυριακή δεν θα κάνω την χάρη σε κανένα Σοιμπλε που τρίβει τα χέρια του.
Την Κυριακή θα παραμεινω στο ευρώ
Την Κυριακή δεν συμμαχώ με κανένα κόμμα.
Την Κυριακή πηγαίνω στην κάλπη με χαμόγελο και συμμαχώ χωρίς ίχνος διχασμού με τον συνελληνα που θα ψηφίσει "οχι" γιατι μαζι του την άλλη μερα θα αγωνιστώ για μια καλύτερη ΕΛΛΑΔΑ , ανεξάρτητα απο το ποιο θα ειναι το αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση