GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς ερμηνεύεται η οξύμωρη στάση του Ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα...

Anna Rokofyllou Λοιπόν τωρα που πέρασε ο ορυμαγδός και τα σκέφτομαι πιο νηφάλια θελω να μεταφέρω τις σκέψεις μου σχετικά με το αποτέλεσμα...

Anna Rokofyllou

Λοιπόν τωρα που πέρασε ο ορυμαγδός και τα σκέφτομαι πιο νηφάλια θελω να μεταφέρω τις σκέψεις μου σχετικά με το αποτέλεσμα της προχθεσινής ψηφοφορίας:
1)Η ψήφος ηταν μια καθαρά ταξική ψήφος.
2)Η ψήφος του οχι ηταν μια τιμωρητιτικη ψήφος.Ο λαός τιμώρησε τους ξένους,την προγενέστερη πολιτική ηγεσία,τα ΜΜΕ,τους έχοντες,το γείτονα όποιον νόμιζε οτι φταίει για την κατάσταση στην οποία εχει περιέλθει η χώρα.
3)Η ψήφος του οχι ηταν μια ψήφος εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα.Ηταν ακόμα μια ψήφος ελπίδας γενικότερης χωρίς σαφές περιεχόμενο.
4) Εκτός απο ενα μικρό ποσοστό που επιθυμεί τη δραχμή κ την έξοδο της χώρας απο την ευρωζώνη οι περισσότεροι που ψηφηςαν οχι επιθυμούν διακαως μια συμφωνία ακόμη κ χειρότερη απο αυτήν που απέρριψαν!!!
Αυτή η οξυμωρη στάση του Ελληνικού λαού δεν ειναι ουτε τυχαία αλλα ουτε καινούργια.Αν κάποιος διαβάσει προσεκτικά την Ελληνική ιστορία θα αναγνωρίσει πολλα κοινά στοιχεία με το παρελθόν. Ελπιζω μονο να μην έχουμε μια καινούργια Μικρασιατική καταστροφή.
Οψωμεθα εις Φιλιππους

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση