GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ουρές πάλι! Τι αλλάζει από τα μεσάνυχτα στις αναλήψεις από τα ΑΤΜ...

Τελευταία διορία μέχρι σήμερα Παρασκευή έχουν οι πολίτες για να προλάβουν να «σηκώσουν» από τα ATM’s ή από τα τραπεζικά γκισέ έως 300 ευρ...

Τελευταία διορία μέχρι σήμερα Παρασκευή έχουν οι πολίτες για να προλάβουν να «σηκώσουν» από τα ATM’s ή από τα τραπεζικά γκισέ έως 300 ευρώ, όσα, δηλαδή, δικαιούνται ως συνολική ανάληψη της εβδομάδας που πέρασε.

Από τα ξημερώματα σε πολλές περιοχές της χώρας σχηματίστηκαν μεγάλες ουρές, κυρίως από συνταξιούχους, που ανέμεναν υπομονετικά τη σειρά τους για να εξυπηρετηθούν.

Από τα μεσάνυχτα και μετά το «κοντέρ» των τραπεζών μηδενίζει και αρχίζει να «μετράει» η νέα εβδομάδα, στην οποία παραμένει σε ισχύ το ημερήσιο όριο ανάληψης 60 ευρω ή σωρευτικά 420 ευρώ μέχρι την ερχόμενη Παρασκεύη 31 Ιουλίου.

Αυτό συμβαίνει διότι με το νέο καθεστώς αυτό και μέχρι την λήξη των capital controls, η «τραπεζική εβδομάδα αναλήψεων» ξεκινάει κάθε Σάββατο ξημέρωμα, με όριο αναλήψεως 60 ευρώ ημερησίως αλλά, αν δεν πάει κάποιος την πρώτη μέρα, τότε έχει δικαίωμα ανάληψης 120 ευρώ την δεύτερη ημέρα (Κυριακή) ή, αν δεν πάει και πάλι, θα έχει 180 ευρώ την επόμενη (δηλαδή την Δευτέρα) ή 240 την μεθεπόμενη (την Τρίτη) κ.ο.κ. ή τελικώς θα μπορεί να τα πάει μαζεμένα τα 420 ευρω συνολικά μέχρι τα μεσάνυχτα κάθε Παρασκευής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση