GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεοδωράκης: Το ''ναι'' πρέπει να είναι πολύ ισχυρό την Κυριακή

«Ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει να πάρει ένα ξεκάθαρο μήνυμα την Κυριακή: Το «Ναι» πρέπει να είναι πολύ ισχυρό. Θα πρόκειται για ξεκάθαρο μήνυμα ...

Θεοδωράκης: Το ''ναι'' πρέπει να είναι πολύ ισχυρό την Κυριακή
«Ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει να πάρει ένα ξεκάθαρο μήνυμα την Κυριακή: Το «Ναι» πρέπει να είναι πολύ ισχυρό. Θα πρόκειται για ξεκάθαρο μήνυμα στον εκλεγμένο πρωθυπουργό ότι θα πρέπει να ασχοληθεί με τη χώρα και όχι με το κόμμα του» δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ .
Παράλληλα, ο επικεφαλής του Ποταμιού ανέφερε: «Λέει ψέματα ο κ. Τσίπρας ότι σύντομα θ' ανοίξουν οι τράπεζες. Πώς θ' ανοίξουν οι τράπεζες; Ποιος θα δώσει χρήματα; Πώς θα αντιμετωπίσουμε ενδεχόμενο ‘'κούρεμα'';».
Τέλος, ο επικεφαλής του Ποταμιού τόνισε: «Αυτό που χρειάζεται η χώρα δεν είναι να πελαγοδρομεί σε δημοψηφίσματα. Τι θα λύσει το δημοψήφισμα; Πιστεύει κανείς ότι την επόμενη ημέρα τα πράγματα θα είναι καλύτερα;».
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση