GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι δρόμοι της Κοπεγχάγης γέμισαν... Άγιους Βασίληδες!

Έχουμε ακόμα Ιούλιο, κι όμως κάποιοι προετοιμάζονται ήδη για τα Χριστούγεννα! Είναι οι 125 συμμετέχοντες στο παγκόσμιο συνέδριο των....

Οι δρόμοι της Κοπεγχάγης γέμισαν... Άγιους Βασίληδες!
Έχουμε ακόμα Ιούλιο, κι όμως κάποιοι προετοιμάζονται ήδη για τα Χριστούγεννα! Είναι οι 125 συμμετέχοντες στο παγκόσμιο συνέδριο των... αγιοβασίληδων, το οποίο διεξάγεται στην Κοπεγχάγη, μία πόλη που αυτές τις μέρες μοιάζει με το σπίτι του Άη Βασίλη!

Πρόκειται για ένα τριήμερο εκδηλώσεων που περιλαμβάνουν παρελάσεις και σόου, με πρωταγωνιστές επαγγελματίες αγιοβασίληδες, οι οποίοι κάνουν την εμφάνισή τους στους δρόμους της πρωτεύουσας της Δανίας με τις χαρακτηριστικές κόκκινες στολές τους.


Σήμερα οι συμμετέχοντες στο συνέδριο επισκέφθηκαν το περίφημο γλυπτό της Μικρής Γοργόνας στο λιμάνι της Κοπεγχάγης, και κατόπιν παρήλασαν στο κέντρο της πόλης συνοδεία ξωτικών, ενώ κάποιος ήταν ντυμένος... χριστουγεννιάτικο δέντρο! Κάποιοι από τους αγιοβασίληδες τραγουδούσαν παραδοσιακά τραγούδια, και φυσικά δεν αρνήθηκαν να φωτογραφηθούν με το κοινό.


Το συνέδριο των αγιοβασίληδων χρονολογείται από το 1957, και φέτος συμμετέχουν σε αυτό 125 επαγγελματίες από 15 χώρες.

“Νομίζω ότι φέτος πρέπει να μιλήσουμε για τη μείωση των μπισκότων που πρέπει να παίρνει ο Άη Βασίλης”, δήλωσε στο Reuters ο Ντάγκλας από την Ουάσινγκτον. “Οι καμινάδες είναι πια λίγο πιο στενές και 15-20 μπισκότα είναι κάπως υπερβολικά. Ίσως 12”.

Από την πλευρά του, ο Παραντίς Γιαμαμότο από το Τόκιο σχολίασε πως στο συνέδριο πρέπει να εξεταστεί “ποια δώρα θα δοθούν” φέτος τα Χριστούγεννα.

“Οι αγιοβασίληδες έρχονται από όλο τον κόσμο για να απολαύσουν την όμορφη Κοπεγχάγη και να μοιραστούν και να ανταλλάξουν πληροφορίες και ιδέες για το πώς θα κάνουμε τον κόσμο καλύτερο για όλους”, υποστηρίζει ο Σταν Μίλερ από την Αλαμπάμα. “Αυτό είναι το νόημα του να είσαι Άη Βασίλης”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση