GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαρουφάκης: Αν χρειαστεί θα πάμε σε παράλληλο νόμισμα

"Αν χρειαστεί θα εκδώσουμε παράλληλη ρευστότητα και IOUs τύπου Καλιφόρνιας σε ηλεκτρονική μορφή. Θα έπρεπε να το είχαμε κάνει πριν...

Βαρουφάκης: Αν χρειαστεί θα πάμε σε παράλληλο νόμισμα

"Αν χρειαστεί θα εκδώσουμε παράλληλη ρευστότητα και IOUs τύπου Καλιφόρνιας σε ηλεκτρονική μορφή. Θα έπρεπε να το είχαμε κάνει πριν μία εβδομάδα", ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης.

Συνεργάτες του κυρίου Βαρουφάκη απάντησαν ότι η συγκεκριμένη δήλωση προέκυψε στο πλαίσιο μίας θεωρητικής κουβέντας στην περίπτωση κατά την οποία δεν υπήρχε συμφωνία. 

Από την πλευρά του ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Λαφαζάνης, ανέφερε ότι δεν υπάρχει καμία σκέψη της κυβέρνησης προς αυτή την κατεύθυνση, και πως το επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρχει ρευστότητα στις τράπεζες. 

Τι απαντά ο Βαρουφάκης

Σχολιάζοντας το δημοσίευμα, ο υπουργός Οικονομικών δήλωσε: "Η θέση της Ελλάδας στο ευρώ είναι αδιαπραγμάτευτη. Η ρευστότητα θα επιστρέψει με την συμφωνία. Η Ευρώπη δεν θα αφεθεί σε παράλληλα νομίσματα".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση