GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεϊμαράκης: Να κληθεί στην εξεταστική για τα μνημόνια ο Βαρουφάκης

“Εμείς εξαντλούμε πολιτικά τα μέσα και δεν ζητάμε ποινική διερεύνηση”, είπε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης στον ΑΝΤ1 για την στάση της Νέας Δημ...

Μεϊμαράκης: Να κληθεί στην εξεταστική για τα μνημόνια ο Βαρουφάκης

“Εμείς εξαντλούμε πολιτικά τα μέσα και δεν ζητάμε ποινική διερεύνηση”, είπε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης στον ΑΝΤ1 για την στάση της Νέας Δημοκρατίας στην υπόθεση Βαρουφάκη.

“Αν υπάρχουν ευθύνες θα εξεταστούν”, ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της ΝΔ και τόνισε: “Προτείνουμε η ήδη υπάρχουσα εξεταστική επιτροπή να καλέσει και τον κύριο Βαρουφάκη και να μην πάμε σε νέα εξεταστική”.

“Αναγνωρίζω μια απειρία στον Αλέξη Τσίπρα. Αυτή τη στιγμή είναι όμως επικίνδυνη η άγνοια σε όσα δημοσιεύονται για τον Βαρουφάκη γιατί είναι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας”, πρόσθεσε.

Σχετικά με τις δηλώσεις της Νάντιας Βαλαβάνη ότι την παρακολουθεί η ΕΥΠ και τα σενάρια περί εισβολής στο νομισματοκοπείο, ο κύριος Βαρουφάκης ότι με αυτές τις συνθήκες “είμαστε αναγκασμένοι να εξετάζουμε και τα πιο απίθανα σενάρια”.

Όσον αφορά το “ναι” της Νέας Δημοκρατίας στα προαπαιτούμενα, ο κ. Μεϊμαράκης διευκρίνισε: “Δεν ψηφίζουμε την κυβέρνηση, ούτε τα μέτρα, ψηφίζουμε την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας. Ακόμα και την κακή συμφωνία στηρίζοντάς τη να δούμε πως θα την βελτιώσουμε, αλλιώς υπάρχει ο δρόμος της μη συμφωνίας”.

Τέλος, στην ερώτηση για το αν βλέπει εκλογές, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης είπε: “Γιατί να πάμε σε εκλογές; Αφού έχει δεδηλωμένη η κυβέρνηση σε περίπτωση ψήφου εμπιστοσύνης ή πρότασης μομφής. Έχω την αίσθηση πως ούτε ο Τσίπρας θέλει εκλογές. Τα ζητήματα τα κομματικά δεν μπορεί να γίνονται εθνικά και να κοστίζουν στην χώρα”.

“Θα ξεκινήσουμε τις εγγραφές τον καταλόγων με πρώτο εμένα. Απευθυνόμαστε στο σύνολο των πολιτών για να προχωρήσει η Νέα Δημοκρατία”, είπε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, απευθύνοντας προσκλητήριο σε όσους βρίσκονται κοντά στη Νέα Δημοκρατία. “Σκοπός είναι να ακολουθήσουμε την λογική και να κάνουμε την επανάσταση του αυτονόητου. Τη διαχωριστική γραμμή δεν τη βάζω στην ιδεολογία αλλά τη βάζω στη λογική και το παράλογο”, συμπλήρωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση