GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΟ ΔΙΔΑΓΜΑ ΤΗΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

1 σχόλιο

  1. S O S S O S S O S

    Κυρίες και Κύριοι που συνεντευξιάζεστε – συνομιλείτε – λέτε τις απόψεις σας – λέτε για το κόμμα σας ή για τα άλλα κόμματα - εκθέτετε την άποψη σας για τα τρεχούμενα γεγονότα και μη – παρουσιάζετε την οικονομική επιστημονική σας άποψη η οποία μπορεί να συνδυαστεί και με τα παρόντα πολιτικά τεκτενόμενα- και οτιδήποτε που έχει σχέση με την πολιτικοοικονομική ζωή του τόπου στο MEGA CHANEL, ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ, να είσαστε προσεκτικοί και να μην αναφέρετε τίποτα μα τίποτα που να θίγει τον ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ.
    Φέρνετε σε δύσκολη θέση τους δυο ( εργολάβους παρουσιαστές - υπερασπιστές του Σύριζα ), και τους ανεβαίνει και η συστολική και η αρτηριακή πίεση, και μερικές φορές από κακή συνεννόηση με τις ματιές τους μπερδεύονται ποιος από τους δυο θα σας διακόψει ή θα αποπροσανατολίσει με άλλη ερώτηση του βλέποντας ότι έχετε « παρεκτραπεί »
    Για αυτό τον λόγο, για λόγο που έχει να κάνει με την υγεία τους σας παρακαλώ, μην θίγετε τον ΣΥΡΙΖΑ, ΜΗΝ ΦΕΡΝΕΤΕ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑΥΤΟ, ΣΤΗΝ ΖΩΝΗ ΑΥΤΗ.

    Βεβαίως παραδέχομαι ότι έχουν πάρει ντοκτορά στο πώς να δείχνουν και να αποδείχνουν μέσω των μορφασμών και των βλεμμάτων που ανταλλάσουν μεταξύ τους την προτίμηση ή την απέχθεια τους προς εσάς με μια χαμηλή εσωτερική διέργεση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει και εσείς να βοηθήσετε.

    Ο Ιατρός

    Όπου φυσά ο άνεμος πάω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση