GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουίκ: Αύριο-μεθαύριο θα έχουμε ανασχηματισμό

"Αύριο-μεθαύριο θα έχουμε ανασχηματισμό", αποκάλυψε ο υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, μιλώντας στο Mega, ενώ δήλωσε άγνο...

Κουίκ: Αύριο-μεθαύριο θα έχουμε ανασχηματισμό

"Αύριο-μεθαύριο θα έχουμε ανασχηματισμό", αποκάλυψε ο υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, μιλώντας στο Mega, ενώ δήλωσε άγνοια ως προς το τι θα πράξει ο πρωθυπουργός με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, μετά το "παρών" της στην ψηφοφορία της Παρασκευής.

Μάλιστα, άφησε σαφείς αιχμές κατά της προέδρου της Βουλής, εκφράζοντας την ευχή να μην υπάρξουν "προσκόμματα στο πόσο γρήγορα θα πρέπει να δουλέψει η Βουλή τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να περάσουν όλα τα απαραίτητα προαπαιτούμενα".

Ο κ. Κουίκ αναφέρθηκε με έντονο ύφος στη γερμανική πρόταση για "προσωρινό Grexit". "Μιλάμε για την Ελλάδα, δεν παίζουμε μπάσκετ. Τι σημαίνει τάιμ άουτ και Grexit για πέντε χρόνια;", σχολίασε ο υφυπουργός Επικρατείας.

Αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις στις Βρυξέλλες ανέφερε πως δεν είχε κάποια ενημέρωση, όμως ξεκαθάρισε ότι "ο κ. Τσίπρας και ο κ. Τσακαλώτος έχουν εξουσιοδοτηθεί για να φέρουν μια έντιμη λύση. Δεν έχουμε εντολή να βγούμε από την Ευρωζώνη".

Όπως επεσήμανε, τις τελευταίες μέρες "φάνηκε ξεκάθαρα ποιοι δεν μας θέλουν μέσα στο ευρώ. Αλλά φάνηκε επίσης πως πλέον η ευρωπαϊκή οικογένεια ξύπνησε και δεν ακολουθεί τις εντολές ενός ανθρώπου".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση