GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μοσκοβισί: Το μέλλον της Ελλάδας βρίσκεται εντός της ευρωζώνης – ΒΙΝΤΕΟ

Ο ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών, Πιέρ Μοσκοβισί, για μία ακόμη φορά επισήμανε πως το μέλλον της Ελλάδας βρίσκεται εντός της ευρωζώνης. «Μα...

Μοσκοβισί: Το μέλλον της Ελλάδας βρίσκεται εντός της ευρωζώνης – ΒΙΝΤΕΟ

Ο ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών, Πιέρ Μοσκοβισί, για μία ακόμη φορά επισήμανε πως το μέλλον της Ελλάδας βρίσκεται εντός της ευρωζώνης.

«Μακρά και δύσκολη η χτεσινή συνεδρίαση. Σήμερα θα επικεντρωθούμε στις συνθήκες για την έναρξη διαπραγματεύσεων για ένα νέο πακέτο για την Ελλάδα», είπε αρχικά κατά την είσοδό του στο Eurogroup ο Μοσκοβισί και συνέχισε:

«Η θέση όπως εκφράστηκε χτες είναι ότι υπάρχει συνολικά μια βάση, δεδομένου ότι η Ελλάδα πρέπει να κάνει πολλά περισσότερα και βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα. Πρέπει η Ελλάδα να συνεχίσει στην ευρωζώνη μεταρρυθμισμένη».

«Πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Θα προετοιμάσουμε τη συζήτηση για τη σημερινή σύνοδο κορυφής το απόγευμα. Το μέλλον της Ελλάδας βρίσκεται εντός της ευρωζώνης», είπε ακόμα.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση