GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φλαμπουράρης: Σύντροφοι συνέλθετε, είμαστε κυβέρνηση!

«Αν έχουμε κυβερνητική πλειοψηφία γιατί να πάμε σε εκλογές;». Με αυτή τη φράση ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, απέστειλε μ...

Φλαμπουράρης: Σύντροφοι συνέλθετε, είμαστε κυβέρνηση! «Αν έχουμε κυβερνητική πλειοψηφία γιατί να πάμε σε εκλογές;». Με αυτή τη φράση ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, απέστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση και απάντησε στα σενάρια περί πρόωρων εκλογών, καθώς το ρήγμα στον ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να είναι οριστικό.

«Πρώτος μας στόχος να κλείσουμε μία όσο το δυνατόν συμφερότερη συμφωνία» είπε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και συμπλήρωσε: «Από τη στιγμή που κλειστεί η συμφωνία, τότε ανάλογα με τις συνθήκες θα επανεξετάσουμε την κατάσταση και θα καταλήξουμε στο τι θα κάνουμε παραπέρα. Με βάση τα συμφέροντα των εργαζομένων και τους έθνους θα πάρουμε αποφάσεις».

Ο κ. Φλαμπουράρης κάλεσε τους αντάρτες υπουργούς και βουλευτές που καταψήφισαν τα προαπαιτούμενα να «συνέλθουν και να επανέλθουν» και επισήμανε πως «για πρώτη φορά υπάρχει αριστερή κυβέρνηση στη χώρα και μου φαίνεται αδιανόητο οι ίδιοι της οι υπουργοί να μην της δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης».

«Με πίκρανε αυτό κι εμένα και τον πρωθυπουργό» συνέχισε ο κ. Φλαμπουράρης απευθύνοντας έκκληση στους «συντρόφους» του, όπως τους χαρακτήρισε, να «συνέλθουν και να επανέλθουν. Να συνειδητοποιήσουν ότι είμαστε κυβέρνηση και όχι αντιπολίτευση» είπε ξεκαθαρίζοντας: «Οι επιλογές είναι: ή μένεις και διευκολύνεις ή φεύγεις».

«Ο Αλέξης έχει πείσμα και πίστη», σημείωσε επίσης και απέκλεισε μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας με «κόμματα που τα τελευταία έξι χρόνια εφάρμοσαν μία πολιτική που οδήγησε τη χώρα και το λαό της σε αδιέξοδα».

Ο κ. Φλαμπουράρης θέλησε να δώσει οριστικό τέλος στα περί δραχμής τονίζοντας ότι «η μάχη που πάντα έδινε ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μία μάχη για παραμονή στο ευρώ και την Ευρωζώνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση