GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λαφαζάνης: Φεύγω από το υπουργείο αλλά συνεχίζω να είμαι παρών

"Έτσι είναι η πολιτική, έτσι είναι η ζωή" δήλωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, αποχωρώντας σήμερα από την θέση του υπουργού ΠΑΠΕΝ ...

Λαφαζάνης: Φεύγω από το υπουργείο αλλά συνεχίζω να είμαι παρών
"Έτσι είναι η πολιτική, έτσι είναι η ζωή" δήλωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, αποχωρώντας σήμερα από την θέση του υπουργού ΠΑΠΕΝ και παραδίδοντας το χαρτοφυλάκιο στον Πάνο Σκουρλέτη.
"Φεύγω από το υπουργείο αλλά συνεχίζω να είμαι παρών στη μάχη που δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Υποστηρίζω την ενοτητα του ΣΥΡΙΖΑ μέσα από τη διαφορετικότητα, όπως ήταν και όπως θα είναι πάντα το κόμμα" δήλωσε ο απερχόμενος υπουργός.
Κρατώντας χαμηλούς τόνους, ο Π. Λαφαζάνης εξέφρασε για άλλη μια φορά τη διαφωνία του για την συμφωνία που αποφάσισε η κυβέρνηση με τις θεσμούς αλλά, όπως είπε, δεν απογοητεύεται. "Ελπιζω ότι το νέο μνημόνιο να γίνει μια μικρή παρένθεση για την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ” είπε ο κος Λαφαζάνης, τονίζοντας παράλληλα ότι το υπουργείο αυτό “είναι μια ηλεκτρική καρέκλα, το πολιορκούν τα συμφέροντα”.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση