GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εφαρμογή για «έξυπνα» κινητά θα παρουσιάσουν Ρουμάνοι μαθητές

Μία ομάδα μαθητών γυμνασίου από τη Ρουμανία επιλέχθηκε για το τελευταίο στάδιο του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας, που ολο...

Εφαρμογή για «έξυπνα» κινητά θα παρουσιάσουν Ρουμάνοι μαθητές
Μία ομάδα μαθητών γυμνασίου από τη Ρουμανία επιλέχθηκε για το τελευταίο στάδιο του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας, που ολοκληρώνεται, μεθαύριο, στο Βερολίνο.
Η ρουμανική ομάδα θα αντιμετωπίσει άλλες μαθητικές ομάδες από 36 χώρες, παρουσιάζοντας το επιχειρηματικό της σχέδιο ενώπιον διεθνούς ομάδας κριτών από τον κλάδο των επιχειρήσεων, αλλά και την ακαδημαϊκή εκπαίδευση.
Οι Ρουμάνοι μαθητές πήραν το "εισιτήριο" για τον διαγωνισμό αφού πρώτα κέρδισαν τον εθνικό διαγωνισμό επιχειρηματικότητας στη χώρας τους, παρουσιάζοντας την εφαρμογή SmartRead Application. Πρόκειται για μία εκπαιδευτική εφαρμογή, η οποία έχει σχεδιαστεί για "έξυπνα" κινητά τηλέφωνα, δημιουργώντας νέα δεδομένα στην ψηφιακή διδασκαλία, τόσο για τους μαθητές όσο και για τους καθηγητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση