GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσάι στη Σαχάρα: Ακρόαση για άντρες και γυναίκες ηθοποιούς

Το Τσάι στη Σαχάρα διοργανώνει ακρόαση για άντρες και γυναίκες ηθοποιούς, για το χειμερινό ρεπερτόριο του σε βραδινή και παιδική Σκηνή,...

Τσάι στη Σαχάρα: Ακρόαση για άντρες και γυναίκες ηθοποιούς Το Τσάι στη Σαχάρα διοργανώνει ακρόαση για άντρες και γυναίκες ηθοποιούς, για το χειμερινό ρεπερτόριο του σε βραδινή και παιδική Σκηνή, το Σάββατο 18 Ιουλίου 2015 και ώρα 17:00, με σειρά προτεραιότητας.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι ηθοποιοί να έχουν ετοιμάσει ένα μονόλογο επιλογής τους. Επίσης θα ζητηθεί αυτοσχεδιασμός πάνω σε θέμα που θα δοθεί.

Στις βραδινές παραγωγές σκηνοθετούν οι Αλέξανδρος Λιακόπουλος και Νίτσα Μαμουζέλου.

Τη Παιδική παράσταση σκηνοθετεί ο Γιώργης Κοντοπόδης, για την οποία παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να έχουν ετοιμάσει και κάποιο τραγούδι επιλογής τους.

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους πως η αμοιβή είναι, σε κάποιες εκ των παραγωγών με ημερομίσθιο και σε άλλες με ποσοστά επί των εισπράξεων συν ένσημα.

Τσάι στη Σαχάρα, Λαοδικείας 18, Ιλίσια

Ημερομηνία: Σάββατο 18 Ιουλίου 2015, στις 17.00

Πληροφορίες: τηλ. 2110120936

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση