GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στις Επιτροπές τα δεύτερα προαπαιτούμενα – Το βράδυ η ψηφοφορία

Εν όψει των αρνητικών ψήφων και αυτή τη φορά από τους βουλευτές της αριστερής πλατφόρμας και άλλους διαφωνούντες όπως ο κος Βαρουφάκης κ...

Στις Επιτροπές τα δεύτερα προαπαιτούμενα – Το βράδυ η ψηφοφορία

Εν όψει των αρνητικών ψήφων και αυτή τη φορά από τους βουλευτές της αριστερής πλατφόρμας και άλλους διαφωνούντες όπως ο κος Βαρουφάκης και η κυρία Κωνσταντοπούλου- που καταψήφισαν την πρώτη φορά- ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έστειλε μήνυμα, λέγοντας ότι ο "κομματικός" ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να αντιστοιχηθεί με τον "κοινωνικό". 

Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο πακέτο μέτρων είχαν καταψηφίσει 32 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ενώ 6 δήλωσαν παρόν και μία βουλευτής απουσίαζε από την ψηφοφορία.

“Μέχρι σήμερα αντιδράσεις βλέπω, ηρωικές δηλώσεις διαβάζω, αλλά καμία πρόταση εναλλακτική στο εκβιαστικό δίλημμα της 12ης Ιούλη δεν άκουσα. Να μην κρύβονται πίσω από την ασφάλεια της δικής μου υπογραφής”, διεμήνυσε ο πρωθυπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση