GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένας τυχερός θα μείνει κάτω από το άγαλμα της Ελευθερίας

Μια μοναδική ευκαιρία διαμονής στο νησί EllisIsland, λίγο έξω από τις ακτές της Νέας Υόρκης θα έχει ένας τυχερός και ο/η συνοδός του, ...

Ένας τυχερός θα μείνει κάτω από το άγαλμα της Ελευθερίας

Μια μοναδική ευκαιρία διαμονής στο νησί EllisIsland, λίγο έξω από τις ακτές της Νέας Υόρκης θα έχει ένας τυχερός και ο/η συνοδός του, ο οποίος θα αναδειχθεί από ένα διαγωνισμό που διοργανώνει η Airbnb.

Ο νικητής και ο συνοδός του θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία διαμονής, κάτω από τη σκιά του αγάλματος της Ελευθερίας, το οποίο γιορτάζει την 130η επέτειό του από την άφιξή του στις ΗΠΑ.

Το ζευγάρι των νικητών θα διανυκτερεύσουν στο πλοίο Arabella, το οποίο θα αράξει ανάμεσα στο νησί EllisIsland και το άγαλμα της Ελευθερίας το βράδυ της 29ης Ιουνίου.

Ο διαγωνισμός με τίτλο «NightAt» της Airbnb έχει μέχρι στιγμής προσφέρει πολύ εναλλακτικές εμπειρίες διαμονής στους συμμετέχοντες, όπως στο «σπίτι» των Chicago Bulls ή σε ένα ειδικά διαμορφωμένο τελεφερίκ στο Courcheval.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση