GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξέσπασε νέος πόλεμος! Ο Βαρουφάκης θεωρεί προβοκάτσια της περί «παραίτησης» της κυβέρνησης...

Ζήτησε ή όχι την «παραίτηση» της κυβέρνησης ο Γ. Βαρουφάκης; «Ο τίτλος «Βαρουφάκης: Να παραιτηθεί η κυβέρνηση» είναι η προβοκάτσια της Κυ...

Ζήτησε ή όχι την «παραίτηση» της κυβέρνησης ο Γ. Βαρουφάκης; «Ο τίτλος «Βαρουφάκης: Να παραιτηθεί η κυβέρνηση» είναι η προβοκάτσια της Κυριακής. Ανυπομονώ να δω την προβοκάτσια της…Δευτέρας», έγραψε στο Twitter ο πρώην υπουργός Οικονομικών αναφερόμενος σε ρεπορτάζ της Real News, το οποίο υπογράφει ο Βασίλης Σκουρής.

Από την πλευρά του ο εκδότης της εφημερίδας Νίκος Χατζηνικολάου έγραψε: «Τις δηλώσεις του Βαρουφάκη στη Realnews πήρε ο Βασίλης Σκουρής, ένας από τους πιο έντιμους δημοσιογράφους. Δεν εχει διαψευστεί ποτέ! Ποτέ!!».

Έπειτα, ακολούθησε διάλογος των δύο ανδρών με τον κύριο Βαρουφάκη να αμφισβητεί την εγκυρότητα του τίτλου, υπαινισσόμενος ότι ο δημοσιογράφος έπεσε θύμα πιέσεων.
11798215_10153161021228090_875821133_n
Ο Βασίλης Σκουρής έγραψε ως απάντηση στο facebook: «Το ρεπορτάζ για το Γιάνη Βαρουφάκη που υπογράφω στη Realnews είναι απολύτως ακριβές και μεταφέρει με συνέπεια όσα κουβεντιάσαμε. Ούτε εγώ ούτε η εφημερίδα προβοκάρει».

1 σχόλιο

  1. Θα έπρεπε να είχε ο κ. Σκουρής ένα μαγνητοφωνάκι, για να γελούσε τώρα το πανελλήνιο ακούγοντας τον υπουργό που μαγνητοφωνούσε τους ομολόγους υπουργούς!!!
    Και υπερηφανευόταν, αντί να ντρέπεται. Πώς λέγεται ιατρικά το φαινόμενο των αλλεπάλληλων διαψεύσεων;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση