GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μιχελογιαννάκης (βίντεο): "Εγώ φταίω ο μ@λ@κ@ς που δεν ετοιμάστηκα δυο χρόνια για δραχμή..."

"Η απάντηση είναι ξεκάθαρα "όχι" Μνημόνιο. Και η εντολή της 25ης γενάρη και της 5ης Ιούλη αν θέλουμε να είμαστε ηθικοί ...


"Η απάντηση είναι ξεκάθαρα "όχι" Μνημόνιο. Και η εντολή της 25ης γενάρη και της 5ης Ιούλη αν θέλουμε να είμαστε ηθικοί και τίμιοι είναι όχι μνημόνιο. Απλώς, δεν ετοιμαστήκαμε, εγώ δεν προετοιμάστηκα ο μ....ς δυο χρόνια για τη δραχμή", δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μιχελογιαννάκης στον ΣΚΑΪ.
Ουσιαστικά άφησε να εννοηθεί ότι αν και δεν θέλει, θα υπερψηφίσει τα νέα σκληρά μέτρα, σημειώνοντας ότι το νέο μνημόνιο είναι καταστροφή, αλλά "η επιστροφή στη δραχμή είναι δύο φορές καταστροφή".
Το πρωί, στην ενημερωτική εκπομπή του Mega, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε νέο δημοψήφισμα, λέγοντας πως στην Ευρώπη έχουν την κουλτούρα και κάνουν δημοψηφίσματα, ενώ "ο Έλληνας που δεν έχει κουλτούρα, σήμερα έχει ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και πριν είχε ΝΔ- Κεγκέρογλου που δεν μπορούσε να δει δεξιό".
"Ζητώ συγγνώμη γιατί εγώ ήθελα να πάω να φάω έναν γύρο και να μην είναι η πίτα και τα υλικά της εισηγμένα. "Αν δεν είναι 100% ελληνικά, δραχμή δεν έχει", είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση