GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βασίλης Σαλταγιαννης - Κρυμμένα θαύματα

Ο δεύτερος προσωπικός δίσκος του τραγουδοποιού Βασίλη Σαλταγιάννη , 6 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του πρώτου δίσκου Lathos Pathos ...

Ο δεύτερος προσωπικός δίσκος του τραγουδοποιού Βασίλη Σαλταγιάννη, 6 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του πρώτου δίσκου Lathos Pathos, έρχεται να δώσει μια διαφορετική πλευρά του δημιουργού, περισσότερο άμεση και συναισθηματική, που βαδίζει τόσο σε δυτικότροπα όσο και λαϊκότροπα ή παραδοσιακίζοντα μουσικά μονοπάτια.
Θέλοντας μέσα από αυτόν τον κύκλο τραγουδιών να μεταδώσει αισιοδοξία, συγκίνηση ακόμα και αφορμή για χορό, γράφει μουσική σε στίχους δικούς του, κυρίως βιωματικούς από την καθημερινότητα, αντλώντας έμπνευση από αυτά που μας γεμίζουν με δύναμη, από αυτά που αξίζει να παλέψουμε, τη φύση, την αγάπη και τον έρωτα. Στίχους έχουν γράψει επίσης η Μαίρη Φασουλάκη και η Ελένη Τζιαμουράνη.
Στο δίσκο έβαλαν τη δική τους ξεχωριστή πινελιά οι μόνιμοι συνεργάτες μουσικοί του: Ανδρέας Νικόλης, Δημήτρης Παπαδάμης, Γεωργία Μαρίνη και συμμετείχαν καλλιτέχνες όπως ο Νίκος Παραουλάκης, ο Αποστόλης Καλτσάς, ο Αντώνης Καλιούρης, η Αγγέλικα Παπανικολάου, ο Λάζαρος Σαββίδης, ο Κώστας Γιώτης, Παναγιώτης Μπόλης, ο Βασίλης Ζιάκας, η Κωνσταντίνα Κυριαζή.
Εκτός από τον ίδιο, συμμετέχουν ερμηνευτικά οι: Κώστας Μάντζιος, Καίτη Κουλλιά, Αδριανός Νόνης, Ελένη Νόνη και Νίκος Βενετάκης.
Ο δίσκος κυκλοφορεί από τις μουσικές παραγωγές Μελωδικό καράβι,
και διατίθεται στο βιβλιοπωλείο των εκδόσεων "Εν πλω", Χαριλάου Τρικούπη 6-10.
Σύντομα και σε επιλεγμένα δισκοπωλεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση