GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δημοσκόπηση: Νέο "ντέρμπι" αλλά για πρώτη φορά μπροστά το ΟΧΙ

Οριακή η διαφορά και στην τρίτη δημοσκόπηση για Ελληνικά ΜΜΕ (μετά αυτών των ALCO και GPO) μεταξύ του ΟΧΙ και του ΝΑΙ, με το ΟΧΙ να "...

Οριακή η διαφορά και στην τρίτη δημοσκόπηση για Ελληνικά ΜΜΕ (μετά αυτών των ALCO και GPO) μεταξύ του ΟΧΙ και του ΝΑΙ, με το ΟΧΙ να "περνά μπροστά" αυτή τη φορά, και το Ευρώ να "χρίζεται" ακόμη μία φορά "νικητής χωρίς αντίπαλο", αφού επικρατεί έναντι της Δραχμής, με το συντριπτικό 86%.
Ειδικότερα, στην πανελλαδική δημοσκόπηση της Metron Analysis, σε δείγμα 3.612 ατόμων, που ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα και ολοκληρώθηκε στις 7 το απόγευμα της Παρασκευής, και δημοσιεύουν το «parapolitika.gr», στην «πρόθεση ψήφου στο δημοψήφισμα» τα ποσοστά έχουν ως εξής:
- ΟΧΙ: 47%
- ΝΑΙ: 46%
- ΑΚΥΡΟ / ΛΕΥΚΟ: 2%
- ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ: 2%
- ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ: 2%
- ΔΓ / ΔΑ: 1%.
Αντίστοιχα στο ερώτημα, «Ευρώ ή Δραχμή», τα ποσοστά έχουν ως εξής:
- ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ: 86%
- ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ: 10%
- ΔΓ / ΔΑ: 4%.
Στα αξιοσημείωτα της έρευνας, τα ευρήματα στο ερώτημα: "Ορισμένοι λένε ότι αν επικρατήσει το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα η χώρα μας θα βγει από το ευρώ. Συμφωνείτε ή διαφωνείτε με την άποψη αυτή;":
- ΔΙΑΦΩΝΩ: 58%
- ΣΥΜΦΩΝΩ: 35%
- ΟΥΤΕ - ΟΥΤΕ: 1%
- ΔΓ / ΔΑ: 6%.

2 σχόλια

  1. Δημήτρης Κλητοράκης4 Ιουλ 2015, 10:18:00 π.μ.

    ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    -Επειδή ΔΕΝ αντέχω κι άλλα ψέματα, όπως:
    • ΕΝΦΙΑ.
    • Κατάργηση Μνημονίου μ’ ένα νόμο μ’ ένα άρθρο.
    • Αφορολόγητο 12.000.-€
    • 13η Σύνταξη.
    • Κατώτατος μισθός 751 €.
    • Κόκκινα δάνεια.
    • Διαγραφή χρέους.
    • 5 δισεκ.€ προκαταβολή από Ρωσία
    • Ανοικτές τράπεζες.
    • Ελεύθερες καταθέσεις.
    • Η Μέρκελ θα συμφωνήσει και θα ναι μέρα μεσημέρι!
    -Επειδή, όταν ήδη έχεις υπογράψει μνημόνιο 8 δισεκ. €, είναι παρανοϊκό να συνεχίζεις να βρίζεις αυτούς από τους οποίους ζητάς, γιατί , αφού τους προσέβαλες, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να σου δώσουν!
    -Επειδή είσαι ήδη πλήρως αναξιόπιστος μέσα σε ένα τσίρκο τυχάρπαστων ερασιτεχνών και οι «εγγυήσεις» που μου δίνεις είναι χωρίς αντίκρισμα.
    -Επειδή έχω άλλη άποψη από εσένα το «δημοκράτη» και εσύ, εντελώς φασιστικά, με κατατάσσεις στο κλαμπ των τοκογλύφων-δανειστών.
    -Επειδή εγώ στερούμαι από τα δικά σου «έργα», αλλά εσύ δίνεις 500 εκατομ. δολλάρια για τα σάπια αεροπλάνα.
    Γι αυτό επιλέγω το μικρότερο κακό και
    ψηφίζω
    ΝΑΙ στην ελπίδα ΝΑΙ στην Ευρωπαϊκή Ελλάδα

    Δημήτρης Κλητοράκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Δημήτρη, αυτά που γραφείς είναι η μισή αλήθεια. Η ουσία του προβλήματος είναι ότι το πολιτικό προσωπικό της χώρας είναι αναξιόπιστο, ανεξαρτήτου πολιτικής ιδεολογίας. Τώρα είναι η ευκαιρία να πούμε ένα μεγάλο ΟΧΙ στο σάπιο πολιτικοοικονομικό σύστημα του τόπου. Το ερώτημα της Κυριακής ειναι: τρομοκρατία κατά του λαού ή αντίσταση του λαού.

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση