GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ = ΣΩΤΗΡΙΑ

Α. ΕΛΛΑΔΑ : ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΛΕΙΣΤΑ Δυστυχώς στην χώρα που γεννήθηκε η φιλοσοφία, η επιστήμη, η ανάλυση, η λογική, ο ορθολογισμός, η ιστορία,...

Α. ΕΛΛΑΔΑ : ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΛΕΙΣΤΑ
Δυστυχώς στην χώρα που γεννήθηκε η φιλοσοφία, η επιστήμη, η ανάλυση, η λογική, ο ορθολογισμός, η ιστορία, το μέτρο και δεκάδες άλλες έννοιες που άνοιξαν τα μάτια της ανθρωπότητας, δεν διασώζεται και δεν εφαρμόζεται τίποτα.
Είναι τέτοια η ασημαντότητα, η αναξιότητα και η αθλιότητα του συνόλου (ιδίως πολιτικών, επιστημόνων, δημοσιογράφων, πλουσίων κλπ.) δηλ. όλων όσων διαθέτουν μέσα από το σύστημα το δικαίωμα και την δυνατότητα να εκφράζονται δημόσια και να διαμορφώνουν την άποψη του λαού. Αυτοί που συγκροτούν τις “ηγεσίες” του τόπου σε κάθε κρίσιμο τομέα της κοινωνικής ζωής αποδεικνύονται και ηλίθιοι και άθλιοι. Η χώρα, αντί να ανατρέξει στα εργαλεία που εφευρέθηκαν εδώ σε αυτό τον τόπο, ώστε να κατανοήσει και να αποφασίσει με γνώμονα το κοινό καλό πορεύεται με τα μάτια κλειστά και για μία ακόμα διχασμένη.

Β. Η ΔΙΧΟΝΟΙΑ και ποιοι την δημιούργησαν
Οι καταστροφείς της χώρας (Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ και το εξαπτέρυγο ΠΟΤΑΜΙ) φρόντισαν να σπείρουν την διχόνοια υπακούοντας στις εντολές των αφεντάδων τους από το εξωτερικό. Το δημοψήφισμα τέθηκε με ένα απλό ερώτημα ΝΑΙ ή ΟΧΙ σε μία ακόμα συμφωνία λιτότητας και ξεπουλήματος της χώρας (την αγριότερη). Εσπευσαν τότε αυτοί να μεταφράσουν το απλό ερώτημα σε ό,τι ήθελαν προκειμένου να διχάσουν και να φοβίσουν τον ελληνικό λαό: Ναι ή Οχι στην Ε.Ε. (Ευρώπη την αποκαλούν), Ναι ή Οχι στο Ευρώ !!!.
Το δημοψήφισμα δεν θέτει κανένα τέτοιο ερώτημα και η μετάφρασή του προκάλεσε το νέο διχασμό.
Ετσι έχουν μάθει να λειτουργούν στην Ελλάδα αιώνες, έτσι λειτουργούν και οι ξένοι έναντι της Ελλάδας στην ιστορία : πάντα διχαστικά. Τις συνέπειες του διχασμού τις γνώρισε για τα καλά στο πετσί του ο ελληνικός λαός από τα βάθη της ιστορίας του. Είναι ντροπή τους και μία ακόμα προδοτική παρασπονδία αυτό που κάνουν, αλλά είναι το DNA τους τέτοιο ... . Οποτε ο ελληνικός λαός λειτούργησε ενωμένος και συλλογικά μεγαλούργησε.

Γ. ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΟΡΝΙΘΑΣ
Η χώρα μας βιώνει την μεγαλύτερη επιχείρηση προπαγάνδας, λαϊκισμού και πλύσης εγκεφάλου της ιστορίας της. Οι πάτρωνες του προδοτικού ΝΑΙ (θα αναλυθεί παρακάτω γιατί είναι προδοτικό και αναλύθηκε και εδώ ( http://laikometopo.blogspot.gr/2015/06/blog-post_4.html ) έχουν βαλθεί σε μία ατέρμονη κινδυνολογία και τρομολαγνεία, σε έναν άθλιο προφητικό λαϊκισμό και έχουν όλοι καθημερινά θέση στα ΜΜΕ, προσπαθώντας μαζί με τους υπαλλήλους του συστήματος δημοσιογράφους να τρομοκρατήσουν τον ελληνικό λαό για να μην ψηφίσει ΟΧΙ στην συμφωνία κατάληψης και θανάτου της χώρας.
Οσα λένε αποτελούν κραυγές (δήθεν) αγωνίας και δεν περιέχουν καμία ανάλυση, καμία λογική, κανένα ορθολογισμό. Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν ήδη τα χρήματά τους στο εξωτερικό, οι περισσότεροι από αυτούς είναι αυτοί που κατέστρεψαν την Ελλάδα, οι περισσότεροι από αυτούς νοιάζονται μόνο για το τομάρι τους και έχουν διασπαθίσει το δημόσιο χρήμα. Απέναντί τους όμως δεν υπάρχει κάποιος αντίλογος ανάλυσης, λογικής, ιστορίας, επιστημονικής τεκμηρίωσης ... μόνο απαντήσεις με αντίστοιχου επιπέδου επιχειρήματα λαμβάνουν.

Δ. ΒΑΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ (να συμφωνήσουμε σε κάποια πράγματα).
ΕΟΚ/ΕΕ: Ασχέτως του χαρακτηρισμού της αδυναμίας ως χρεοκοπίας ή μη, όλοι όσοι διαθέτουμε επαφή με το παρόν, θα πρέπει να συμφωνήσουμε ότι η Ελλάδα έφτασε σε αυτή την αδυναμία ή χρεοκοπία όντας μέλος της Ε.Ο.Κ./Ε.Ε. και μάλιστα επί 34,5 συναπτά έτη, από την 1/1/1981.
Ευρώ: Ολοι, επίσης, θα πρέπει να συμφωνήσουμε σε ένα ακόμα πραγματικό δεδομένο: ότι η Ελλάδα έφτασε στην κατάσταση αδυναμίας/χρεοκοπίας έχοντας ως νόμισμα από την 1/1/2002 το Ευρώ.

Αν δεν συμφωνείτε σε αυτές τις δύο παραδοχές κλείστε αμέσως το κείμενο και πηγαίνετε άμεσα σε κανένα γιατρό να σας εξετάσει. Χρειάζεστε άμεση ιατρική βοήθεια....

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση