GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσακαλώτος: Μην επιμένετε στον διχασμό του ΣΥΡΙΖΑ, θα διαψευσθείτε

Τη δέσμευση της κυβέρνησης για ρύθμιση ως το τέλος του 2015 για την προστασία της πρώτης κατοικίας από πλειστηριασμούς επανέλαβε από το...

Τσακαλώτος: Μην επιμένετε στον διχασμό του ΣΥΡΙΖΑ, θα διαψευσθείτε

Τη δέσμευση της κυβέρνησης για ρύθμιση ως το τέλος του 2015 για την προστασία της πρώτης κατοικίας από πλειστηριασμούς επανέλαβε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, ανοίγοντας τη συζήτηση για το δεύτερο πακέτο των προαπαιτούμενων για το νέο πρόγραμμα.

Ο κ. Τσακαλώτος αναφέρθηκε στην ευρωπαϊκή οδηγία για τις τράπεζες που ενσωματώνεται στο νομοσχέδιο, η οποία περιλαμβάνει, όπως είπε, την εγγύηση των καταθέσεων έως του ποσού των 100.000 ευρώ και ενισχύει την εμπιστοσύνη των καταθετών, ενώ διευκρίνισε ότι θα τεθεί σε ισχύ μετά το 2016, και μέχρι τότε θα έχει ολοκληρωθεί η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

Αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος επεσήμανε ότι η ομάδα διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης αντιμετώπισε ανθρώπους που δεν ήθελαν να εξετάσουν μία διαφορετική λύση στο ελληνικό πρόβλημα.

“Μην επιμένετε στον διχασμό του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί θα διαψευσθείτε”, τόνισε, και υπογράμμισε: “Όσοι λένε ότι δεν διαπραγματευόμασταν τόσους μήνες να σκεφτούν ότι πριν τις εκλογές έλεγαν ότι θα υπάρχει grexit με τον ΣΥΡΙΖΑ. Για πολιτικούς λόγους προσπαθήσατε να δημιουργήσετε bank run για να χάσουμε εμείς τις εκλογές”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση