GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σταθάκης: Ο Καμμένος θα συνεχίσει να στηρίζει την κυβέρνηση

«Φτάσαμε ως εδώ μαζί, παρά τη διαφορά στις ιδέες μας, κρατήσαμε τη χώρα στο ευρώ και πιστεύω έτσι θα συνεχίσουμε», τόνισε ο Γιώργος Στα...

Σταθάκης: Ο Καμμένος θα συνεχίσει να στηρίζει την κυβέρνηση

«Φτάσαμε ως εδώ μαζί, παρά τη διαφορά στις ιδέες μας, κρατήσαμε τη χώρα στο ευρώ και πιστεύω έτσι θα συνεχίσουμε», τόνισε ο Γιώργος Σταθάκης, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, και αναφέρθηκε και στις σχέσεις Τσίπρα – Καμμένου μετά τη σημερινή συμφωνία.

«Θα εκπλαγώ αν υπάρξει ανασχηματισμός. Ο Καμμένος θα συνεχίσει να στηρίζει τον Τσίπρα και την κυβέρνηση», τόνισε ο υπουργός Οικονομίας.

Για το ταμείο που θα αναλάβει την αξιοποίηση ελληνικών περιουσιακών στοιχείων ανέφερε: «Το ταμείο εγγύηση θα έχει ελληνική ιδιοκτησία και θα είναι σε επαφή με τους θεσμούς. Επιμένω πως είναι ένας μηχανισμός πως δεν ήταν στη διαπραγμάτευση και προέκυψε τις τελευταίες μέρες. Υπάρχει χρονοδιάγραμμα για τη διαδικασία. Στο ταμείο μπαίνουν τα ακίνητα που είναι ώριμα αποκρατικοποίησης»

«Η συμφωνία προσφέρει σταθερότητα και ασφάλεια στο τραπεζικό σύστημα. Με τον νέο δανεισμό γίνεται μία αναδιάρθρωση των χρεών του ΔΝΤ. Αφορά το 2015-2018 και λύθηκε με έναν τρόπο που είχε προτείνει και η κυβέρνηση. Το μακροχρόνιο κομμάτι του χρέους (μετά το 2022) αυτό θα είναι αντικείμενο συζήτησης και θα συνεχίσουμε να διαπραγματευόμαστε», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Σταθάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση