GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καραγκούνης: Ο Τσίπρας δεν τόλμησε να πει καμία αλήθεια

“Ο κ. Τσίπρας, εκπροσωπώντας και τον κ. Καμμένο, απευθύνθηκε σήμερα στους συντρόφους του, που τον πολεμούν. Συνέχισε όμως τα ψέματα κ...

Καραγκούνης: Ο Τσίπρας δεν τόλμησε να πει καμία αλήθεια
“Ο κ. Τσίπρας, εκπροσωπώντας και τον κ. Καμμένο, απευθύνθηκε σήμερα στους συντρόφους του, που τον πολεμούν. Συνέχισε όμως τα ψέματα και δεν τόλμησε να πει καμία αλήθεια”, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραγκούνης, σχολιάζοντας τη σημερινή συνέντευξη του πρωθυπουργού στο ραδιοφωνικό σταθμό “Στο Κόκκινο”.

“Βεβαίως και είχε πει πως 'θα καταργήσει το μνημόνιο με ένα άρθρο και ένα νόμο'. Όπως είχε πει πως 'θα βαράει τους ζουρνάδες και θα χορεύουν οι αγορές'. Όπως και μετά τις εκλογές είχε πει 'τέλος οι αξιολογήσεις, τέλος τα μνημόνια'”, επεσήμανε ο κ. Καραγκούνης.

Καταλήγοντας, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ τόνισε πως η Νέα Δημοκρατία ζητά ένα πράγμα μόνο από τον πρωθυπουργό: “Να μην κάνει το εσωτερικό πρόβλημα του κόμματός του μείζον πρόβλημα για όλη τη χώρα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση