GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι δεν μας λένε οι πονηροί "πατέρες" του ΝΑΙ ή του ΟΧΙ...

Yannis Siatras Αυτό που επιμελώς αποφεύγουν να μας ενημερώσουν οι πονηροί "πατέρες" του ΝΑΙ ή του ΟΧΙ, είναι οι θυσίες που θα ...

Yannis Siatras
Αυτό που επιμελώς αποφεύγουν να μας ενημερώσουν οι πονηροί "πατέρες" του ΝΑΙ ή του ΟΧΙ, είναι οι θυσίες που θα συνοδεύσουν την κάθε μας επιλογή.
Η ελληνική κοινωνία αρέσκεται στις συγκεντρώσεις-πανηγύρια. Βόλτα στο Σύνταγμα, σέλφι με φόντο τη Βουλή στο φως του ηλιοβασιλέματος, μπυρίτσα και κανένα "βρώμικο" από την πλατεία και περηφάνια ότι είμαστε πατριώτες και νικήσαμε τους άλλους, τους "κακούς". Οι πολιτικοί ξαναπαίζουν παιχνίδι στην πλάτη του λαού.
Αν επικρατήσει το ΟΧΙ, αύριο, το ίδια άτομα που προχθές φώναζαν "όχι στη λιτότητα" θα τρέχουν σε νέες συγκεντρώσεις κατά των μέτρων που -φυσιολογικά- θα απαιτηθούν.
Αν επικρατήσει το ΝΑΙ, οι ίδιοι περήφανοι "μένουμε ευρώπη" θα αναθεματίζουν τους φόρους, τον ένφια, την πτώση των μισθών και των συντάξεων και τις παρεμβάσεις των ξένων στη ζωή μας.
ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ δε θα βγει να μας πει πως, είτε το ναι, είτε το όχι, σέρνουν από πίσω τους ατελείωτους καταλόγους μέτρων μιζέριας. ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ δε θα μας πει ότι ο πραγματικός πλούτος σε μία κοινωνία βγαίνει μόνο με δουλειά. Σκληρή δουλειά. ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ δε θα μας πει ότι για να δούμε -επιτέλους- μια άσπρη μέρα, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση