GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Θάνος Πετρέλης θα γίνει για τρίτη φορά μπαμπάς

Ο Θάνος Πετρέλης στα μέσα Σεπτεμβρίου θα κρατά στην αγκαλιά του το τρίτο του κοριτσάκι. «Η μοίρα μου είναι να είμαι περιτριγυρισμένος...

Ο Θάνος Πετρέλης θα γίνει για τρίτη φορά μπαμπάς
Ο Θάνος Πετρέλης στα μέσα Σεπτεμβρίου θα κρατά στην αγκαλιά του το τρίτο του κοριτσάκι.
«Η μοίρα μου είναι να είμαι περιτριγυρισμένος από γυναίκες, οπότε αυτό θα συνεχιστεί! Είμαι ευτυχισμένος, για να πω την αλήθεια. Φίλοι μου έλεγαν να κάνω ένα τρίτο παιδί, για να έρθει και το αγόρι. Επειδή έχω τα δύο κορίτσια, την Αγάπη και τη Σήλια, με τις οποίες είμαι ξετρελαμένος, και δέχομαι πολλά χάδια, δεν είχα κάποια ιδιαίτερη προτίμηση, ήμουν 50-50. Και νομίζω ότι αρκετοί μπαμπάδες που θα διαβάσουν τη συνέντευξη, θα με καταλάβουν. Όταν έμαθα ότι θα είναι κορίτσι, το επί δύο που είχα σε αγάπη και χάδια, σκέφτηκα ότι θα έρθει επί τρία! Είναι μαγική η σχέση πατέρα και κόρης και το σημαντικό είναι να είναι υγιές το παιδάκι που θα έρθει», περιγράφει στην Μαρένα Καδιγιαννοπούλου και το περιοδικό Hello.
Τι τύπος πατέρα είναι, όμως;
«Δε μπορώ να χαρακτηρίσω τον εαυτό μου με έναν συγκεκριμένο επίθετο. Όταν χρειάζεται, είμαι αυστηρός, μερικές φορές μπορεί και περισσότερο από όσο πρέπει»
Και συμπληρώνει:
«Κάποιες φορές περισσότερο κι από τη Σοφία. Αλλά "σκυλί που γαυγίζει, δε δαγκώνει". Επομένως, μπορεί να φωνάζω κάποιες στιγμές, για να συμπεριφέρονται όπως πρέπει, αλλά θα ήθελα να μεγαλώνουν μέσα σε κάποιο πλαίσιο. Να ακολουθήσουν μια διαδρομή την οποία θεωρώ σωστή εγώ ως γονιός. Από την άλλη, γιατί εσείς οι γυναίκες έχετε τον τρόπο σας να το διεκδικείτε».
Αναγνωρίζει συμπεριφορές των γονιών του πάνω του;
«Τις αναγνωρίζω, βέβαια, όπως και τις ανησυχίες που είχαν όταν έφηβος έβγαινα έξω τα βράδια με την παρέα μου. Αυτή την ανησυχία δεν την έχω ακόμη, όμως ανησυχώ και για το παιχνίδι, μήπως χτυπήσουν ή πάθουν κάτι. Με τα παιδιά είσαι συνέχεια σε εγρήγορση, καθώς έχεις την ευθύνη τους μέχρι κάποια ηλικία, όταν θα πάρουν τη ζωή τους στα χέρια τους».
Ποια χαρακτηριστικά του έχουν κληρονομήσει οι κόρες του;
«Η Αγάπη είναι τώρα εννέα ετών, πηγαίνει σχολείο και βλέπω πως αγαπά κάποια μαθήματα περισσότερο από άλλα, κάτι στο οποίο αναγνωρίζω τον εαυτό μου. Επίσης, και οι δύο έχουν μεγάλη αγάπη στη μουσική».
Πώς έχουν δεχτεί το γεγονός ότι θα έχουν ακόμα μια αδερφή;
«Είναι μεγάλα παιδιά πλέον και χαίρονται πολύ. Όταν με το καλό γεννηθεί, νομίζω ότι θα είναι οι πρώτες που θα θέλουν να την περιποιηθούν και να τη μεγαλώσουν».
Του δημιουργήθηκε επιπλέον μια ανασφάλεια, ότι δηλαδή μέσα σε όλα αυτά που συμβαίνουν, εσείς περιμένετε το τρίτο παιδί; 
«Είναι δύσκολα, αλλά δε νομίζω ότι έχει κάποια διαφορά, αν έχεις ήδη οικογένεια. Θα υπήρχε φόβος αν παντρευόμουν τώρα και περίμενα το πρώτο μου παιδί. Τότε θα ανησυχούσα πραγματικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση