GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Να επέμβει άμεσα ο εισαγγελέας για τις καταθέσεις!

Τέλης Σαμαντάς Να επέμβει άμεσα ο εισαγγελέας! (Αλλά υπάρχει και η δημόσια καταδίκη…Όπως και η προσωπική στάση) --------------- Οποιαδήπ...

Τέλης Σαμαντάς
Να επέμβει άμεσα ο εισαγγελέας!
(Αλλά υπάρχει και η δημόσια καταδίκη…Όπως και η προσωπική στάση)

---------------
Οποιαδήποτε βάση και να έχουν οι φήμες, οι οποίες δημοσιεύτηκαν στους Financial Times, που αφορούν το κούρεμα των καταθέσεων, οφείλει να παρέμβει άμεσα, σήμερα κιόλας, ο εισαγγελέας. Με αντικείμενο τη διερεύνηση των καταθέσεων -και των κινήσεων τους- των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛικών συμμάχων του, που βρίσκονται στο εξωτερικό. Ιδιαιτέρως αν αυτές έχουν «μετακινηθεί» κατά το τελευταίο πεντάμηνο. Διότι είναι προφανές πως πρόκειται για «καραμπινάτη» περίπτωση «εσωτερικής πληροφόρησης» (κομματικής, στη συγκεκριμένη περίπτωση), -η οποία, ως γνωστόν, σε κάθε ευνομούμενη χώρα θεωρείται κακούργημα, το οποίο διώκεται ανηλεώς.

Αλλά ακόμη και αν οι καταθέσεις στο εξωτερικό των εν λόγω κυρίων και κυριών βρίσκονται στο εξωτερικό πριν από τη ΣΥΡΙΖΑΝΕΛΙΚΗ κυβέρνηση και δεν «κουρεύονται», πάλι είναι υπόθεση της εισαγγελικής αρχής. Απλώς και μόνο γιατί επιβεβαιώνεται η βάσιμη πια «υπόθεση», που υποστήριζε πως υπήρχε σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για «πιστωτικό γεγονός», το οποίο, αυτομάτως θα υποτιμούσε τις εσωτερικές αποταμιεύσεις, εκτοξεύοντας τις αποταμιεύσεις στο εξωτερικό.

Παρέμβει, πάντως, ή δεν παρέμβει η εισαγγελική αρχή είναι απολύτως ένοχοι στα μάτια των ελλήνων πολιτών, όλοι όσοι ασκούν σήμερα διακυβέρνηση ή προετοιμάζονταν, στο παρελθόν, για την «κατάληψη της εξουσίας» -και ενώ ηγούνταν ή συμμετείχαν στα κινήματα του «δεν πληρώνω – δεν πληρώνω», «σιγούρευαν» τα λεφτουδάκια τους σε διάφορους «οικονομικούς παραδείσους», τους οποίους κατά κόρον κατήγγειλαν –και συνεχίζουν να καταγγέλουν.

Και ακριβώς αυτή είναι η μέγιστη απόδειξη του πως και γιατί η «πρώτη φορά αριστερά» θέλει «ΠΟΙΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΙ» -και με ποια κριτήρια και μέσα.

ΥΓ. Ας έχουν υπόψη τους, πάντως, πως –με εισαγγελική ή όχι παρέμβαση- έτσι και «κουρευτεί» έστω και ένα ευρώ από τις –ελάχιστες καταθέσεις μου –μετά από σαράντα χρόνια δουλειά στον ιδιωτικό τομέα –θα το απαιτήσω, δικαστκώς και με κάθε άλλο δυνατό τρόπο από αυτούς που γνωρίζουν, πολύ καλά, ότι γνωρίζω… Ας ψηφίσουν, λοιπόν, ΟΧΙ. Να ξέρουν όμως πως κάτι θα τους κοστίσει το πώς πορεύτεικαν όλα αυτά τα τελευταία 30 - 40 χρόνια–όχι στην, υποτιθέμενη «ιδεολογία» τους (την οποια προσαρμόζουν κατά το δοκού -αλλά -βεβαίως, βεβαίως- "πάντα αριστερά"): Θα τους κοστίσει, λοιπόν, εκεί που, κυρίως τους πονάει: στα λεφτουδάκια τους. Για να είμαστε εξηγημένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση