GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η επιστολή πατέρα προς τον Τσίπρα που κάνει το γύρο του διαδικτύου: «Εάν πειράξεις την οικογένειά μου θα έρθω να σε βρω!»

Μια ανοιχτή επιστολή ενός πολίτη προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα κάνει τον γύρο του διαδικτύου και προκαλεί αίσθηση. Αίσθηση γιατί από...

Μια ανοιχτή επιστολή ενός πολίτη προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα κάνει τον γύρο του διαδικτύου και προκαλεί αίσθηση.
Αίσθηση γιατί από ό,τι φαίνεται οργή δεν υπάρχει μόνο στο στρατόπεδο που στηρίζει την κυβέρνηση αλλά και στους άλλους πολίτες που δεν συμφωνούν με το πώς χειρίστηκε τα πράγματα η κυβέρνηση.
Αίσθηση γιατί αποδεικνύει πώς το άνευ περιεχομένου και άνευ υπαρκτού ερωτήματος δημοψήφισμα παρωδία, που προκήρυξε ο Αλέξης Τσίπρας, οδεύει την κοινωνία προς σκληρό διχασμό.
Κάνουμε έκκληση, με τη σειρά μας, στον ελληνικό λαό προς ενότητα. Να μην παρασυρθεί ο ελληνικός λαός από τους πράκτορες του χάους, από τους φρενοβλαβείς που μας οδηγούν σε εμφύλιο σπαραγμό.

«Αλέξη,
Eίδα εχτές ένα τρομακτικό όνειρο και ανησύχησα.. ψηφίστηκε, λέει, το περήφανο ΟΧΙ και πήγαμε οι δύο μας στην Ευρώπη για την τελική ανακουφιστική συμφωνία.
Δεν ξέρω γιατί, αλλά μου χαμογελούσες όταν έκλεινε η πόρτα πίσω σου.. περίμενα σε ένα μεγάλο διάδρομο να σε δω να βγαίνεις… ήμουνα πολύ χαρούμενος και σίγουρος.

Όταν ξανά-άνοιξε η πόρτα Αλέξη, σε είδα κάθιδρο και με τα ρούχα σου ταλαιπωρημένα… ανησύχησα αλλά σε είδα να χαμογελάς και ηρέμησα! τα καταφέραμε-σκέφτηκα.. Σε βλέπω Αλέξη να αρπάζεις την πόρτα και να την κλείνεις με δύναμη! Κουνήθηκαν οι τοίχοι! Με κοιτάς στα μάτια με το γνωστό χαμόγελο, της επιτυχίας. και απλά γύριζες από την άλλη, και αρχίζεις να ανεβαίνεις σε μια τεράστια μαρμάρινη σκάλα Αλέξη. Έμεινα μόνος…

Κοιτάζω τα χέρια σου και είναι μέσα στο αίμα Αλέξη… στάζουνε παντού επάνω στην υπέροχη μαρμάρινη σκάλα. Κοιτάζω την πόρτα και βλέπω αίματα παντού Αλέξη. Βλέπω τα αίματα του Παύλου, αίματα από καθαρίστριες, από ΕΡΤατζίδες, από τον πολιτικό σου πατέρα, από φύλακες και αγγέλους Αλέξη. Εσύ ακόμα ανεβαίνεις και χαμογελάς σαν παιδάκι… Έχει μουδιάσει το κεφάλι μου Αλέξη. προσπαθώ να φωνάξω, άλλα δεν μπορώ. Ούτε ανάσα δεν μπορώ να πάρω.

Προσπαθώ να κρατηθώ από κάπου αλλά τίποτα γύρο μου Αλέξη.. Άκου τώρα το ποιο τρελό! Είναι και τα δικά μου χέρια μέσα στο αίμα Αλέξη. Το αίμα του πατέρα μου, της μάνας μου, του αδελφού μου, των παιδιών μου Αλέξη… των παιδιών μου…

Ευτυχώς εκεί ξύπνησα δίπλα στην γυναίκα μου και τα παιδιά μου Αλέξη. Έτρεμα και έκλαιγα ασταμάτητα, όσο πιο σιγά μπορούσα για να μην τρομάξω την οικογένειά μου Αλέξη… και τώρα είμαι εδώ να σου γράψω αυτά που δεν μπόρεσα να σου φωνάξω όσο εσύ, με την πλάτη σου γυρισμένη σε εμένα, σκαρφάλωνες την υπέροχη ματωμένη σκάλα.

Γιατί ρε Αλέξη εσύ, ο αριστερός, εκμεταλλεύτηκες τόσο βάναυσα των ταλαιπωρημένο λαό με τα ψέματα;

Τόσο αντράκι είσαι, που βρήκες τον φουκαρά τον άνεργο και τον συνταξιούχο, του πιπίλισες το μυαλό με υποσχέσεις και τον έβαλες κόντρα «στους βολεμένους»;

Ρε Αλέξη, άμα θέλεις να προσλάβεις κόσμο στο δημόσιο, φτιάχνεις τις δομές του κράτους πρώτα για να τους συντηρήσεις… Εσύ δεν έχεις να πληρώσεις συντάξεις και βουτάς τα λεφτά απ’ τα φουκαριάρικα τα ταμεία και τους Δήμους. Κι από πάνω διορίζεις κόσμο ρε Αλέξη…

Έτσι για να έχεις ένα στρατό να σε προσκυνάει και να του γυρίσεις την πλάτη για την δικιά σου φιλοδοξία; Τους το είπες; τους ρώτησες ρε Αλέξη άμα θέλουνε ή απλά άρπαξες την ευκαιρία της ανάγκης τους;

Και τώρα έγινες και Ευρωπαϊστής ρε Αλέξη; Εσύ που τους βρίζεις όλη μέρα και λες ότι σε εκβιάζουνε και μας λες ότι προσπαθούν να μας σκλαβώσουν;

Αλέξη ξαφνικά μας λες ότι όλος ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα Ευρωπαϊκό κόμμα; Ακόμα κι αυτοί που φωνάζουν και σήμερα «ΕΞΩ», αντί για «ΟΧΙ»; Κι αυτοί Αλέξη;

Θα μας τρελάνεις τελείως όλους;

Δεν το λέμε εμείς ότι το ΟΧΙ είναι έξοδος από το Ευρώ και πρέπει να «τα βρούμε» όλος ο πλανήτης το λέει ρε Αλέξη, εκτός απ’ τον φίλο σου τον Μορο, που κατάφερε να πεινάει μια χώρα γεμάτη πετρέλαια!

Γιατί, ρε Αλέξη, δεν βρέθηκε ούτε ένας μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση να μας στηρίξει;

Τρεις φορές πήγες στον Πούτιν και μόνο που δεν σε μάλωσε.

Που μας πας, Αλέξη;

Θα σου το πω όσο ποιο απλά μπορώ. Οι Έλληνες θα κάνουμε τα πάντα για να σώσουμε την οικογένειά μας και δεν λογαριάζουμε το τομάρι μας όπως εσύ. Κάνε κάτι όσο μπορείς, γιατί το κύμα που έχεις καβαλήσει, θα σε πλακώσει παλικαράκι μου.

Έχει πάει η ώρα 6:00 και χαράζει… Ο χρόνος σου τελειώνει και εγώ είμαι πολύ κουρασμένος, Αλέξη, και δεν μπορώ να κλείσω μάτι… Περιμένω να σε ακούσω για να μπορέσω να κοιμηθώ Αλέξη… Θα είμαι ξύπνιος να κοιτάζω την οικογένεια μου Αλέξη, μην τυχόν και σε δω να τους πλησιάζεις. Εγώ είμαι στις σκιές που βλέπεις γύρω σου να ξέρεις. Σε βλέπω και κλαίω από τα νεύρα μου Αλέξη..

Άμα τους πειράξεις, θα ‘ρθω να σε βρώ Αλέξη!

Και θα ‘ρθω μαζί με όλους τους γελασμένους, που εγώ τους αγαπάω, Αλέξη, γιατί τους νιώθω αίμα μου Αλέξη..

Με την ελπίδα να κοιμηθώ ένα βράδυ ήσυχος,

Άγγελος K.
Ιδιωτικός Υπάλληλος, Πατέρας 2 παιδιών».

6 σχόλια

  1. Ωραίο το παραμύθι σου Αγγελε Κ. αλλά δεν έχει δράκο. Αν αγαπάς την οικογένεια σου στήριξε την κυβέρνηση, άλλοι κατέστρεψαν τα τελευταία πέντε χρόνια το μέλλον των παιδιών σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανδρέας Κωνσταντίνου για Αλέξη Τσίπρα: ΟΧΙ δεν τον αφήνω μόνο του...

    Ο πρωταγωνιστής της ταινιας " Μικρά Αγγλία" τάχθηκε με ένα συγκλονιστικό κείμενο στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα

    Και κάτι σοβαρό τώρα.

    Το παλικάρι είναι 40 χρονών, με γυναίκα και 2 παιδιά.
    Τον κυνηγάει ολόκληρο το κατεστημένο σύμπαν, εντός και εκτός (οι μάσκες έπεσαν όταν πρότεινε την φορολόγηση των υπερφραγκάτων κατά τη γνώμη μου).

    Κινδυνεύει να τον κλείσουν φυλακή αν πέσει η Κυβέρνησή του τώρα.
    Κινδυνεύει να πέσει "ατυχώς" κάποιο αεροπλάνο του, όπως έχει συμβεί στο παρελθόν σε διάφορους αριστερούς ηγέτες.

    Του την έχουν στημένη από παντού και το βλέπεις.

    Θα μπορούσε κάλλιστα να το παίξει κινέζος, όπως ΟΛΟΙ έκαναν πριν από αυτόν. Να προδώσει τη λαϊκή εντολή, να μας πηδήξει και μετά να μας πει ότι "έκανα το καλύτερο δυνατό για την πατρίδα"... Και να ζήσει αυτός και η οικογένειά του καλά. Και κανένα ΜΜΕ να μην τον ξανακουμπήσει.

    Όμως...Επιλέγει να ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ. Για ΠΟΙΟΝ?
    Για ΜΕΝΑ: τον μαλάκα του καναπέ, που με το ζόρι επιλέγω την κάλπη από την παραλία, που έχω μάθει να γκρινιάζω και να περιμένω τον μπάρμπα από την Κορώνη να ανέβει στην εξουσία για να με "χώσει βίσμα" στο Μουσείο.

    ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ. Και όχι μόνο πολιτικά. Έχει και αυτός παιδιά... ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΜΩΣ! Κανένας άλλος δεν το έκανε όσα χρόνια ζω!

    ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ!

    Δεν μπορώ να τον αφήσω μόνο του. Απλά.
    Ο Χ Ι, δεν τον αφήνω μόνο του.

    Καλή τύχη - σε όλους μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ερώτημα πλέον ΔΕΝ είναι το ΝΑΙ η ΌΧΙ αλλά AN θέλουμε κι άλλο κυβέρνηση ΣΚΑΙ-ΑΝΤ1-ΜΕΓΚΑ,-ΑΛΦΑ-ΣΤΑΡ...

    Τόσο μίσος σε μια κυβέρνηση ΠΟΥ ΔΕΝ πήρε ΚΑΝΈΝΑ μα ΚΑΝΈΝΑ αντιλαϊκό μέτρο δεν έχω δει... Καλά τους λέει ο κόσμος ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΆΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, έχουμε ΕΛΛΗΝΑ πρωθυπουργό!

    Στην πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας του ελληνικού Έθνους, η Ελλάδα έχει την τιμή να την κυβερνά ένας πραγματικός πατριώτης.

    Ναι, αυτό είναι ο Αλέξης Τσίπρας. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ πρωθυπουργός, που ΤΟΛΜΑ να αλλάξει την ιστορία αυτού του τόπου, την ιστορία των δοσίλογων προκατόχων του που δεκαετίες τώρα φρόντιζαν να υποθηκεύουν το μέλλον του λαού μας, λέγοντας μόνο «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ».

    Ναι, είναι ΕΛΛΗΝΑΣ ο Αλέξης Τσίπρας. Είναι ΕΛΛΗΝΑΣ και γι' αυτό έχει στο πλευρό του τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Το σύνολο σχεδόν της νέας γενιάς των ΕΛΛΗΝΩΝ, κάτι που εύκολα κατάλαβε όποιος παρακολούθησε τη μεγαλειώδη συγκέντρωση υπέρ του «ΟΧΙ» στο Σύνταγμα.

    Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε στα χέρια του Αλέξη Τσίπρα να πέσει το πιο βαρύ φορτίο της σύγχρονης ιστορίας της πατρίδας μας.

    Ένα φορτίο που το βρήκε και δεν το δημιούργησε όπως θέλουν να μας πείσουν αυτοί που ο λαός τούς έστειλε μια για πάντα στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας. Και εκεί θα μείνουν, Σαμαράς, Βενιζέλος, Παπανδρέου και οι υπουργοί των μνημονιακών κυβερνήσεων μέχρι να έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να ασχοληθεί μαζί τους, σοβαρά και αποτελεσματικά, η ελληνική δικαιοσύνη, για το κακό που προκάλεσαν στον ελληνικό λαό, ξεπουλώντας την πατρίδα μας στη Μέρκελ, το ΔΝΤ και τα γεράκια της παγκόσμιας τοκογλυφίας.

    Δεν μπορεί κανένας να γνωρίζει αν ο Αλέξης Τσίπρας αντέξει να σηκώσει αυτό το βαρύ φορτίο που του έχουν φορτώσει στην πλάτη.

    Μπορούμε, όμως, να τον διαβεβαιώσουμε ότι σε αυτή τη μάχη δεν είναι μόνος.

    Είναι μαζί του ο ελληνικός λαός, είναι μαζί του ακόμα και όλοι αυτοί που θα ψηφίσουν «ΝΑΙ», διότι κατά βάθος γνωρίζουν, πως αν υπάρχει μια ελπίδα για να ανακάμψει αυτή η χώρα και να βρει λύσεις ουσιαστικές στα προβλήματα που της προκάλεσαν, δεν θα τη δει να γίνεται πράξη με τον Σαμαρά ή τον Σταύρο Θεοδωράκη, που ράβει... κοστούμι πρωθυπουργού «εθνικής ενότητας», γιατί έτσι το θέλουν ο Μπόμπολας, ο Ψυχάρης και οι λοιποί «μεγαλοκαρχαρίες» της διαπλοκής.

    Στην πιο κρίσιμη καμπή της σύγχρονης ιστορίας της Ελλάδας, ο Αλέξης Τσίπρας σφίγγει τη γροθιά και μας καλεί να του δώσουμε τη δύναμη, να γίνουμε όλοι ένα στο πλάι του, αφού το... πολιτικό σύστημα προτίμησε να συνταχθεί ΞΑΝΑ με τα συμφέροντα της Μέρκελ, των εργολάβων και των καναλαρχών.

    Στην πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας της πατρίδας μας, οι δοσίλογοι θα πράξουν ΞΑΝΑ αυτό που έπρατταν όλα τα προηγούμενα χρόνια. Άφησαν μόνο του τον ΕΛΛΗΝΑ πρωθυπουργό να τα βάλει με τα θηρία. Ας είναι...

    Υπολόγιζαν, ωστόσο, ΞΑΝΑ χωρίς τον ελληνικό λαό.

    Και πήραν την πρώτη απάντηση στο Σύνταγμα....Γιατί ο ελληνικός λαός και ξέρει και καταλαβαίνει το βρώμικο παιχνίδι που παίζουν οι «σάπιοι» πολιτικοί, που φτιάχνουν non papers για να καθορίσουν τη στρατηγική δράσης των δημοσκοπικών ευρημάτων «στήνοντας» ομιλίες αγροτών, ανέργων, ανθρώπων που εκείνοι τους οδήγησαν στην καταστροφή με τα μνημόνιά τους...

    Ο ελληνικός λαός θα συνεχίσει να προσφέρει στον πρωθυπουργό του, τον πολιτικό, ο οποίος είναι πάνω απ' όλα είναι άνθρωπος, τη δύναμη που απαιτείται για να φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο του.....Αλέξη, ούτε βήμα πίσω...

    Και όταν με το καλό τελειώσει αυτή η περιπέτεια, ξέρεις πια, τι πρέπει να κάνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οποιος εχει αντίθετη αποψη απο εσάς τον πυροβολείτε, ειστε ενα σύνθλεμα ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ (Καμμένος) , ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ,πρώην ΑΥΡΙΑΝΙΣΤΩΝ και νυν αριστερών (Κουρής)με τις εφημερίδες και το κανάλι τους , γραφικών ανεγκέφαλων ( Μακρή) και μιλάτε για δημοκρατία , και να διαφωνεί κανείς με την μέχρι τώρα πολιτική ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτές οι συμπεριφορές ανήκουν σ' εσένα και τον πολιτικό χώρο που εκφραζεις. Ψηφιζουμε ΟΧΙ γιατί θέλουμε εθνική κυριαρχία και δίκαιη κατανομή των φόρων. Να πληρώσουν οι πλούσιοι και αυτοί που δημιούργησαν την κρίση. Για να έχουν τα παιδιά μας μέλλον.

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση