GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Broccolino, ένα ιταλικό εστιατόριο στην καρδιά της Λίνδου

Το μικροσκοπικό εστιατόριο Broccolino εντοπίζεται ανάμεσα στα πάλλευκα σοκάκια της Λίνδου και θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για όλου...

Broccolino, ένα ιταλικό εστιατόριο στην καρδιά της Λίνδου

Το μικροσκοπικό εστιατόριο Broccolino εντοπίζεται ανάμεσα στα πάλλευκα σοκάκια της Λίνδου και θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για όλους εσάς που δηλώνετε λάτρεις της ιταλικής κουζίνας.


Οι ιδιοκτήτες του, Χριστίνα και Ελία, χρησιμοποιώντας την πείρα που αποκόμισαν εργαζόμενοι σε ιταλικό εστιατόριο στη Νέα Υόρκη, δημιουργούν με μεράκι και αγάπη πιάτα από την Ιταλία, που μόνο ευχαριστημένους μπορούν να σας αφήσουν.

Από το καλοκαίρι του 2015, μάλιστα, σας υποδέχονται και το μεσημέρι στο χώρο τους για ένα γευστικό lunch break, με άρωμα Ιταλίας. Με τη Χριστίνα στο τιμόνι της κουζίνας, δοκιμάστε δροσερές σαλάτες, σάντουιτς με διάφορα προϊόντα, ζυμαρικά κ.α. Το βράδυ τη σκυτάλη παίρνει ο Elia και δημιουργεί με ιδιαίτερη δεξιοτεχνία ταρτάρ σολομού, εμπνευσμένα πιάτα με φρέσκια τρούφα, γευστικές μπρουσκέτες κ.α.

Από τις προτάσεις του προτιμήστε τα φρέσκα, χειροποίητα ζυμαρικά (γεμιστά ραβιόλι με πορτσίνι και ρικότα περιχυμήνα με λίγο βούτυρο και φρέσκια τρούφα), μπρουσκέτες (με προσούτο di Parma, φρέσκια ντομάτα με σκόρδο, μανιτάρια, πικάντικο σαλάμι, ροκφόρ και κρεμμύδι ή ψητά λαχανικά στο φούρνο) καθώς και το πιάτο ημέρας της αρεσκείας σας.
Tip: Ανοιχτό από το πρωί, από το καλοκαίρι του 2015 σερβίρει και αυθεντικό, ιταλικό espresso!
Info:
Καθημερινά: 11.00-15.00 & 18.00-23.30
Τιμές: Από 20-25 ευρώ/άτομο, 3 ευρώ (freddo cappuccino)
Λίνδος, Ρόδος
Τηλ. 22440 31688
www.facebook.com/pages/Broccolino/236622009686032

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση