GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τατιάνα Στεφανίδου: Eμείς λέμε NAI στην προσπάθεια του πρωθυπουργού μας

Η Τατιάνα Στεφανίδου στην έναρξη της εκπομπής της «Μία» την Πέμπτη σχολίασε τις πολιτικές εξελίξεις. «Καλησπέρα τι κάνετε; Εμείς εδώ έχ...

Τατιάνα Στεφανίδου: Eμείς λέμε NAI στην προσπάθεια του πρωθυπουργού μας Η Τατιάνα Στεφανίδου στην έναρξη της εκπομπής της «Μία» την Πέμπτη σχολίασε τις πολιτικές εξελίξεις.

«Καλησπέρα τι κάνετε; Εμείς εδώ έχουμε χαρά γιατί μια και καμία έμειναν για να τελειώσει η σεζόν! Έχει μείνει η σημερινή εκπομπή που θα παρακολουθήσετε, η αυριανή και μετά άντε γεια!»

Aναφερόμενη στις πολιτικές εξελίξεις και στον Αλέξη Τσίπρα:

«Ας είμαστε ενωμένοι αυτή τη στιγμή, εμείς λέμε ναι στο να είναι ενωμένος ο λαός, εμείς λέμε ναι σε ό,τι πρέπει να γίνει για τη σωτηρία της πατρίδας, εμείς λέμε ναι στην προσπάθεια του πρωθυπουργού μας. Διότι πρέπει να γίνει προσπάθεια και να είμαστε όλοι ενωμένοι, δεν πειράζει ό,τι κι αν είναι αυτό που θα έρθει. Ας είναι κι ένα σκληρό μνημόνιο όπως διαβάζω, και ΈΝΦΙΑ μέχρι το 2016, ας είναι και έκτακτη εισφορά αυξημένη, ας είναι και φόρος στα τρόφιμα όπως διαβάζω. Τι να κάνουμε; Αυτό που προέχει είναι η σωτηρία της πατρίδας μας. Από χθες άρχισε η φαγωμάρα πάλι, ας κλείσει ο Χριστιανός τη συμφωνία και, όσο σκληρή κι αν είναι, θα είμαστε ενωμένοι να τη στηρίξουμε για να μείνει η χώρα στην Ευρώπη».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση