GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με χειρόγραφες σημειώσεις σε ...μπλοκ ξενοδοχείου ο Τσακαλώτος στο Eurogroup!

Η  Ελλάδα δεν πήγε με γραπτές προτάσεις στο Eurogroup, όμως μια φωτογραφία από το σημειωματάριο του ΥΠΟΙΚ Ευκλείδη Τσακαλώτου, δείχνει ό...

Η  Ελλάδα δεν πήγε με γραπτές προτάσεις στο Eurogroup, όμως μια φωτογραφία από το σημειωματάριο του ΥΠΟΙΚ Ευκλείδη Τσακαλώτου, δείχνει ότι είχε κρατήσει σημειώσεις για να αναπτύξει προφορικά τις απόψεις του στη συνεδρίαση.

Οπως φαίνεται στην φωτογραφία, οι σημειώσεις Τσακαλώτου (στα αγγλικά) αναφέρουν τα εξής σημεία:
«Οχι θριαμβολογία». Προδήλως αναφέρεται στο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος
Ανάγκη να βρεθεί βιώσιμη λύση στο ελληνικό πρόβλημα
Ιδιαίτερη αναφορά στην πολιτική συναίνεση στην Ελλάδα όπως προέκυψε από την κοινή δήλωση που συνυπέγραψαν οι ηγέτες όλων των κομμάτων – πλην ΚΚΕ – από τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.
«Στρογγυλοποίηση προς τα επάνω» από τον Πιέρ Μοσκοβισί, τον Επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων.
H πορεία των εργασιών στα προηγούμενα τέσσερα Eurogroup εκ των οποίων τα δυο έγιναν με τηλεδιασκέψεις.
Tεχνική πρόταση και συζήτηση για τις τράπεζες εντός της προσφοράς που θα κάνει η ελληνική πλευρά



O Joseph Weisenthal του Bloomberg σχολιάζοντας τις χειρόγραφες σημειώσεις Τσακαλώτου, έγραψε: «Προσπαθώντας πραγματικά πολύ να βρω κάτι επί της ουσίας σε αυτό. Μπορώ να καταλάβω τα «πεδία βιωσιμότητας»



Guardian: Λάθος σχολιαρόπαιδου
Το λάθος του κ. Τσακαλώτου σχολίασε και ο Guardian, αναφέροντας ότι ήταν λάθος... σχολιαρόπαιδου το γεγονός ότι επέτρεψε να φωτογραφηθούν οι σημειώσεις του, στο πρώτο του Eurogroup ως υπουργός Οικονομικών, σημειώνοντας μάλιστα ότι ήταν γραμμένες σε μπλοκ ξενοδοχείου.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση