GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμμένος: Δε φοβάμαι το Grexit, φοβάμαι τον εμφύλιο πόλεμο

Ομιλία σε δραματικούς  τόνους έκανε στη βουλή ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, ο οποίος αν και όπως ο ίδιος είπ...

Καμμένος: Δε φοβάμαι το Grexit, φοβάμαι τον εμφύλιο πόλεμο

Ομιλία σε δραματικούς  τόνους έκανε στη βουλή ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, ο οποίος αν και όπως ο ίδιος είπε η συμφωνία αυτή είναι αντισυνταγματική θα την ψηφίσει διότι το μόνο που φοβάται δεν είναι το Grexit αλλά ο εμφύλιος πόλεμος και ο εθνικός διχασμός!

«Είναι η πιο δύσκολη συνεδρίαση στην οποία έχω βρεθεί. Είμαι βέβαιος πως το σύνολο των βουλευτών των ΑΝΕΛ και η πλειονότητα εκείνων του ΣΥΡΙΖΑ αν ψηφίζαμε μόνο με γνώμονα τη συνείδησή μας θα ψήφιζε ένα μεγάλο ‘’Όχι’’. Ο ελληνικός λαός αποφάσισε να είμαστε μαζί στη κυβέρνηση και να αποκαθηλώσουμε τα παλιά κόμματα. Ντρέπομαι που είναι στα Αγγλικά το κείμενο που φέραμε. Δεν το προσυπογράφω. Δεν κάνω αυτό που έκαναν οι προηγούμενοι που και στα Αγγλικά το έφερναν και δεν το διάβασαν.  Το κοινό νόμισμα έγινε ρόπαλο που χρησιμοποιούν οι δανειστές κατά της Ελλάδας. Το ευρώ δεν φέρνει πλέον κοντά την Ευρώπη» τόνισε ο Πάνος Καμμένος.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, πρόσθεσε: «Το συγκεκριμένο κείμενο έχει διατάξεις που αντιτίθενται στο Σύνταγμα, καλούμαστε να ψηφίσουμε αντισυνταγματικές διατάξεις οι οποίες αλλιώς συμφωνήθηκαν και αλλιώς σήμερα έρχονται. Λευκή επιταγή δεν παίρνει κανένας. Η συγκεκριμένη συμφωνία αποτελεί συνθηκολόγηση. Η συνθηκολόγηση είναι ηπιότερη από την παράδοση. Δεν φοβάμαι το Grexit, ούτε τις άλλες απειλές που εκστομίζουν. Ένα μόνο πράγμα  φοβάμαι: Τον εθνικό διχασμό και τον εμφύλιο πόλεμο. Ο Ελληνικός λαός δεν είναι έτοιμος αυτό να το διαχειριστή. Αν το πίστευα θα το ψήφιζα να φύγουμε από το ευρώ. Τα μέτρα είναι σκληρά και πλήττουν την κοινωνία. Ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπιστούν είναι να φέρουν την ρύθμιση του χρέους. Ένας άλλος τρόπος είναι το αναπτυξιακό πακέτο».

Τέλος, υπογράμμισε πως: «Ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε έναν τιτάνιο και άνισο αγώνα. Με βαριά θα πούμε ‘’Ναι’’ για να μην αιματοκυλιστεί ο τόπος».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση