GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Kακλαμάνης: Η ΝΔ θα "βάλει πλάτη"

Η ΝΔ είναι το κόμμα του οποίου ο ιδρυτής έβαλε την Ελλάδα στην Ευρώπη και ως εκ τούτου θα βάλει πλάτη, αναφορικά με την συμφωνία που συζητεί...

Kακλαμάνης: Η ΝΔ θα βάλει πλάτη

Η ΝΔ είναι το κόμμα του οποίου ο ιδρυτής έβαλε την Ελλάδα στην Ευρώπη και ως εκ τούτου θα βάλει πλάτη, αναφορικά με την συμφωνία που συζητείται σήμερα στη Βουλή, είπε ο Νικήτας Κακλαμάνης στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα MEGA".

Όπως σημείωσε εάν ήταν κυβέρνηση η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ αντιπολίτευση θα υπήρχαν αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα. Πάντως, εξέφρασε ανησυχία για την κυβερνητική συνοχή όταν θα έρχονται και οι εφαρμοστικοί νόμοι.

Για τη σημερινή διαδικασία στη Βουλή σημείωσε ότι δεν είναι απλά πρωτόγνωρη αλλά και "λίγο εξευτελιστική" τονίζοντας ότι "νομοσχέδιο στα αγγλικά δεν έχει κατατεθεί ποτέ στην ιστορία της Βουλής".

 

Δείτε επίσης:

Κακλαμάνης: Καλωσορίζω τον κ. Μεϊμαράκη - Εγώ ενθέρμως τον υποστηρίζω - ΒΙΝΤΕΟ

1 σχόλιο

  1. Οσοι ειναι στη λιστα Λαγκαρντ, πιεζουν Θεους και Δαιμονες να ελθει νεο μνημονιο στη βουλη. Διοτι ετσι θα αθωωθουν τα 2 προηγουμενα και αν περασει και με > 181 τοτε καληνυχτα Ελλαδα. Αφου εμεις δεν εχουμε λογο και σθενος που θα πληρωσουμε καλα μας κανουν ολοι αυτοι που τα εχουν εξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση