GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Kalh nixta, Hellas! Οι βρώμικες αντιδράσεις από την Γερμανία...

Το δημοψήφισμα σχολίασε ο γενικός γραμματέας του Χριστιανοκοινωνικού κόμματος CSU Αντρέας Σόιερ με τη φράση "Kalh nixta, Hellas&quo...

Το δημοψήφισμα σχολίασε ο γενικός γραμματέας του Χριστιανοκοινωνικού κόμματος CSU Αντρέας Σόιερ με τη φράση "Kalh nixta, Hellas". 
Και συνέχισε: «Τώρα πρέπει να αντιδράσουμε με ηρεμία, αλλά ένα είναι σαφές: ο αριστερός εκβιαστής και λαοπλάνος Τσίπρας δεν θα επιτύχει με το βρώμικο παιγνίδι του. Ο ίδιος με την κυβέρνησή του κορόιδεψε τον ελληνικό λαό, ότι θα μπορούσε να υπάρχει ευρώ χωρίς μεταρρυθμίσεις».
Ο Χανς Μιχελμπαχ από το ίδιο κόμμα, πρόεδρος της κοινοβουλευτικής επιτροπής προϋπολογισμού τάχθηκε υπέρ της εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ και της επανεισόδου της, όταν σταθεροποιηθεί.
«Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι ένωση όπου ο καθένας κάνει ό,τι θέλει και όπου ο ένας θέτει μόνος του τους κανόνες του παιχνιδιού και ο άλλος πληρώνει το σύνολο», γράφει στο Twitter η Αντιπρόεδρος της CDU Γιούλια Κλέκνερ.
Την απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα εξέφρασε ο Πρόεδρος του Γερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Έρικ Σβάιτσερ, μιλώντας στο ZDF και επισήμανε ότι η κατάσταση για τις περίπου 120 γερμανικές επιχειρήσεις οι οποίες δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, αλλά και για όλες τις άλλες, «θα επιδεινωθεί απίστευτα». 
Σημείωσε ακόμη ότι λόγω των ελέγχων στην κίνηση κεφαλαίων ήδη δεν πληρώνεται κανένας λογαριασμός και προέβλεψε ότι αυτή η κατάσταση θα παραμείνει, ενώ έκανε λόγο για σοβαρές «κοινωνικές συνέπειες».

3 σχόλια

  1. Η Ευρωπαϊκή ένωση η πια Ευρωπαϊκή ένωση !!!!!!! του ποταμάτου; ας γελάσω που θελει τον Βαρουφάκη εκτός Κυβέρνησης !!!!!χα χα χα ...Λοιπόν όσο ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΜΑΣ ότι ενοχλούν ο Τσιπρα,ς ο Βαρουφάκης, η Κωνσταντοπούλου κ.λ...ΤΑ πράγματα θα πηγαίνουν ΚΑΛΆ για τον ΛΑΟ ...Αν δείτε τα ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ τον Βοθροκάναλον με τους Τατσοπούλο , τον Μπογδάνο, τον Μπάμπη, τον Προποψάλτε Ρουβα , Καφετζοπουλο , Πιτταρα, Μπουδζουκου Ψαριανο , Παπαδόπουλου, Τρεμη, Ευαγγελάτο με κάτι καθηγητές σαν τον Τσαμουργελη και sia ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΛΆ ΤΑ ΠΆΝΕ Τσιπρα,ς ο Βαρουφάκης, η Κωνσταντοπούλου κ.λ .....ΤΗΝ ΒΆΨΑΜΕ..

    ΣΚΑΙ--ΜΕΚΑ ... ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΡΙΖΕΟΣ ΣΕ ΚΑΜΙΆ ΕΚΠΟΜΠΉ ΤΟΥΣ .....

    Τσιπρα αν σου δώσουν τελεσίγραφο οι ΕΥΡΩ---ΠΑΊΟΙ.....Γράψε τους στα αρχίδια σου και μην ξαναπληρωσης ΤΊΠΟΤΑ και πήγαινε τους στα διεθνή δικαστήρια ως χρηματοσυμοριτες ...

    Θα πάρουμε κάτι ψιλά από της εδώ βίλες τους .. θα βγάλουμε δικό μας ευρώ--μνα --πέσος--δολάρια Ελλάδος ...και στύλε τους και 3.500.000 εκατομμύρια πρόσφυγες .... ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΝΑ ΠΑΣ ....




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙΣ ΕΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΕΙΜΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ3 ΤΑ 100Η ΓΑΛΛΙΑ ΤΟΧΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΧΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ

    ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ

    ΟΧΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ

    ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση