GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο κατάστημα Kayak στα στενά της Μυκόνου

Σε ανανεωμένο χώρο, στην καρδιά της Μυκόνου, μεταφέρθηκε ο «ναός του παγωτού» της Kayak, δίνοντας ραντεβού με τους  επισκέπτες του ν...

Νέο κατάστημα Kayak στα στενά της Μυκόνου

Σε ανανεωμένο χώρο, στην καρδιά της Μυκόνου, μεταφέρθηκε ο «ναός του παγωτού» της Kayak, δίνοντας ραντεβού με τους  επισκέπτες του νησιού των ανέμων σε ένα χώρο με ακόμα πιο έντονο κυκλαδίτικο άρωμα και μυθικές γεύσεις παγωτού.
Πιο άνετο και μοντέρνο από ποτέ, το νέο σημείο Kayak διαθέτει λιτές γραμμές και αφαιρετικό design, χωρίς όμως να χάνει τις μυκονιάτικες επιρροές του. Στον εξωτερικό χώρο, που θυμίζει κυκλαδίτικη αυλή, μπορείτε να απολαύσετε τις μαγικές δημιουργίες της Kayak, ενώ στο εσωτερικό του επικρατεί η minimal αισθητική, σε τόνους του άσπρου, του μαύρου και του ανθρακί, δημιουργώντας το ιδανικό φόντο για να αναδειχθεί η θεαματική παλέτα γεύσεων και χρωμάτων της Kayak.

Στην Kayak boutique στα Ματογιάννια, θα βρείτε τους πολύτιμους και λαχταριστούς θησαυρούς ολόκληρης της γκάμας προϊόντων Kayak. Με αγνά, φρέσκα, υψηλής ποιότητας υλικά, άριστη τεχνογνωσία και μεράκι, οι πεπειραμένοι δημιουργικοί απολαύσεων παγωτού σας περιμένουν για να σας… «αποπλανήσουν» με γεύσεις που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Αυτό το καλοκαίρι, το ραντεβού σας με την απόλαυση… σας οδηγεί στην Kayak boutique στα Ματογιάννα της Μυκόνου.
Καθημερινά:10.00-02.00
take away Freddo Cappuccino €3, κύπελλο 100gr €2,7,  Tιμές service Freddo Cappuccino €4,7, κύπελλο 100gr €2,7
Ματογιάννι, Χώρα, Μύκονος , 22890 26269, www.kayak.gr, www.facebook.com/KAYAK.PureMagic?fref=ts





Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση