GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όταν ο Αλέξης Τσίπρας αγνόησε τον Πάμπλο Ιγκλέσιας των Podemos...

Κάτι τρέχει με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάμπλο Ιγκλέσιας των Podemos; Αυτό είναι το ερώτημα που απασχολεί πολλούς τις τελευταίες ώρες.  ...

Κάτι τρέχει με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάμπλο Ιγκλέσιας των Podemos; Αυτό είναι το ερώτημα που απασχολεί πολλούς τις τελευταίες ώρες. 
Όταν ο Αλέξης Τσίπρας εισήλθε χθες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, χαιρέτησε ευρωβουλευτές όχι όμως 
τον Πάμπλο Ιγκλέσιας, με αποτέλεσμα όλοι να αναρωτιούνται αν ήταν μια εσκεμμένη κίνηση ή τυχαίο γεγονός.
Πρόσφατα ο επικεφαλής των Podemos είχε δηλώσει: "Έχουμε μία μεγάλη φιλία με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ευτυχώς η Ισπανία δεν είναι Ελλάδα. Οι καταστάσεις είναι διαφορετικές και δεν έχει νόημα να κάνουμε παραλληλισμούς".
Στο βίντεο φαίνεται καθαρά ότι ο Πάμπλο Ιγκλέσιας πλησιάζει τον Αλέξη Τσίπρα και τον χτυπά φιλικά στην πλάτη, ενώ ο δεύτερος χαιρετά τους υπόλοιπους ευρωβουλευτές και δεν ανταποκρίνεται σε αυτήν την κίνηση.
Ωστόσο, ο υπουργός Επικρατείας και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Νίκος Παππάς που ακολουθούσε τον Αλέξη Τσίπρα χαιρέτησε τον Πάμπλο Ιγκλέσιας.


2 σχόλια

  1. Υπάρχει απάντηση. Ο προσκυνημένος τσίπρας ήξερε οτι απο σημερα δεν θα μπορεί ούτε να μιλήσει με τον καθαρό ιγγλεσιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση